Mīlas horoskops septembrim: katrai zodiaka zīmei

Strēlnieks

Jupiters, kurš atgriežas tiešā kustībā, vēsta, ka Strēlniekus sagaida spēku, enerģijas un iedvesmas pacēlums. Strēlnieki īstenos tādu aktivitāti, ka no viņiem varēs radīt mazu elektrostaciju. Tāpēc pats galvenais noteikums septembrim –ļaut enerģijai izplūst, jo savādāk tā no pozitīvas enerģijas var transformēties negatīvā.

Astrologi iesaka vairāk staigāt, iet kājām, dejot, nodarboties ar sportu, un vēlams to visu darīt kopā ar partneri. Kopīgas aktivitātes var satuvināt divus mīlētājus vai dāvināt vientuļajiem Strēlniekiem cienīgu partneri.

Mežāzis

Retrogradās planētas – aizstāves pakāpeniski sāk samazināt savu ietekmi, bet mēneša beigās Saturns pavisam pametīs retro fāzi. Mežāzi noteikti izjutīs vieglumu. Atliek tikai izdomāt, kā realizēt savus plānu un īstenot vēlēšanās, kuras jau sen ir nobriedušas. No 18. līdz 30. septembrim astrologi iesaka realizēt savus sapņus dzīvē. Veiksme nevarēs paiet garām ne mīlētājiem, ne vientuļajiem Mežāžiem. Bet sākumā zvaigznes aicina tikt skaidrībā savās mīlestības attiecībās un jāsaprot, kur tās ved.

Ūdensvīrs

Paši priecīgākie un bezrūpīgākie cilvēki starp visām zodiaka zīmēm – Ūdensvīri – septembri pavadīs ar pilnu entuziasmu, kas sola dažādot privāto dzīvi. Saturns pamet retro fāzi, Venera ieiet Svaru zīmē, bet Jupiters atdot veiksmi. Septembris atnesīs ne mazums patīkamu mirkļu, tomēr pirmo septembra dekādi pavadīs grūtības.

No 1. līdz 14. septembri, nevajadzētu uzticēties svešiniekiem. Turklāt tie Ūdensvīri, kuri jūt, ka kopā ar savu mīļoto cilvēku jūtas iestrēguši vai apjukuši, jāieslēdz saprāts. Astrologi iesaka par visu godīgi parunāt, atrast kopīgu risinājumu un saprast, kur virzīties tālāk. Atklātība ar partneri ļaus atrast izeju no izveidojušās situācijas.

Lasi vēl: Alkoholisko dzērienu kaitīguma reitings. Es biju izbrīnīta par to, kas ieņēma pirmo vietu!

Zivis

Šis mēnesis Zivīm paies priecīgos toņos: Venera Svaru zīmē atnesīs noskaņojuma uzlabošanos un daudz enerģijas. Galvenais – nesteigties nevienam uzticēties: tagad labāk iepeldēt dziļumā un tikt skaidrībā ar savām vēlmēm. Kolīdz prioritātes būs izvirzītas, var nodarboties ar mīlas sfēru.

Nav nozīmes, cik dienas, mēnešu vai gadu ir attiecībām: no 14. līdz 30. septembrim Zivīm ir visas iesējas atgriezties pie pirmā randiņa un pārdzīvot laimi, iemīlēšanās spilgtākos momentus. Lai tā notiktu, nepieciešams tikai pamodināt jūtas, atgriežot attiecībām kaisli un ķīmiju.

Avots:

slovafraza

COMMENTS

Pievienot komentāru