Mīlas horoskops septembrim: katrai zodiaka zīmei

Mīlas frontē septembrī paredzama īsta vētra – aktīvās planētas sagrupējušās Jaunavas zīmē, kas ir ne tā pati emocionālāka un romantiskākā zīme, un tāpēc vētras spēks var svārstīties no nevainīgas kritikas līdz nopietnai attiecību izskaidrošanai.

Auns

Kamēr Marss paliek Jaunavas zīmē, Aunam ir vērts ievirzīt enerģiju tajās lietās, kas aizvedīs pie vēlamā mērķa. Būs vieglāk kā citkārt gūt panākumus mīlas sfērā: veiksme ir Auna pusē, bet viņa apburošums sasniegs augstāko punktu. Mēnesis lieliski der kopīgiem ceļojumiem, randiņiem un dvēseliskai saziņai.

Tiesa, ir viena pikanta detaļa: Auns mīlestībā var zaudēt galvu un aizmirst par visu šai pasaulē – darbu, karjeru, pienākumiem. Tāpēc astrologi rekomendē Auniem vispirmām kārtām parūpēties par sevi. Pat ja parasti līdzās tuviniekiem Auni ir mierīgi un labsirdīgi, ir vērts nedaudz izmainīt savus ieradumus. Reizēm mīlestībā ir vērts būt egoistam, lai partneris ikdienas upurus neuztvertu kā pašsaprotamus.

Vērsis

Jokus pie malas: priekšplānā parādās Neptūns. Ilūziju planēta radīt apjukumu Vēršu domās. Var parādīties nekontrolēta vēlme nedaudz pabojāt nervus partnerim. Bet to nevajag darīt: pat ideāli izplānotas atriebības shēmas var pavērsties pret pašu Vērsi. Lai neveiktu soļus, par kuriem var nākties nožēlot, Vērsim svarīgi sevi turēt rokās, bet vēl labāk – piedot tuvam cilvēkam. Vēlme pamācīt septembrī nenovedīs pie ne kā laba. Astrologi iesaka pilnībā mainīt uzmanības fokusu. Sākot ar šo mēnesi un turpmāk, ceļš uz panākumiem būs brīvs no šķēršļiem.

Dvīņi

Merkurs ambiciozajā Jaunavas zīmē sola veiksmi finanšu sfērā, bet pagaidām Dvīņi pelnīs naudu vai iegūs jaunu pieredzi. Pēc astrologu prognozēm, šajā mēnesī Dvīņiem iespējas sakārtot savu privāto dzīvi palielinās divdesmit reizes. Pateicoties Merkura atbalstam, intuīcija būs uzdevumu augstumos, astrologi piedāvā no 14. lūdz 30. septembrim ieskatīties pasaulē un ieklausīties sevī. Uzmanīgākie Dvīņi noteikti pamanīs likteņa zīmes, kas aizvedīs uz laimi.

Vēzis

Brīnišķīgs mēnesis mīlošajiem un mērķtiecīgajiem Vēžiem: attiecībās viņus sagaida paši labvēlīgākie apstākļi. Mīlestības un harmonijas planēta Venera ir Svaru zīmē no 14. līdz 30. septembrim, tāpēc astrologi iesaka izmantot savas iespējas, kuras būs ne mazums. Mēnesis ir labvēlīgs arī rūpēm par ģimeni, normālu attiecību izveidošanai, kuras varēja būt sabojājušās laikā, kad Venera atradās citās zīmēs.

Lauva

Septembrī zvaigznes ir spējīgas Lauvām sniegt pretrunīgas domas, vēlmes un jūtas. Šo nedēļu laikā viņu sirds te plīsīs no mīlestības pārpilnības, bet izsīks no tās trūkuma. Tāds pats scenārijs gaidāms ar viņu noskaņojumu. Lauvas arī pašas nesapratīs, kas ar viņiem notiek, bet viņu otrajai pusītei atliek tikai just līdzi. Pie visa vainīgs būs retrogrādsNeptuns, kas ir spēcīga kombinācija. Pie visa tā Lauvas varēs iemīlēties pilnīgi negaidītā cilvēka. Piemēram, partnerī, ar kuru dzīvo kopā jau 10 gadus, vai bērnības draugā.

Jaunava

Centīgajām Jaunavām sāksies jauna dzīve. Visas planētas septembrī sanāks šajā zvaigznājā, lai atklātu jaunas perspektīvas. Beidzot Jaunavas varēs pilnā mērā realizēt savus plānus visur ieviest kārtību. Savā mājā, naudā, darba grafikā, savā galvā, un, protams, savās attiecībās.

No visām šīm nodarbēm Jaunavas burtiski uzplauks un kļūs priecīgas: melnā josla beigsies, un var pievērsties mīļākajām un iecienītākajām nodarbēm. Tomēr vienlaikus ir vērts sagatavoties negaidītajam: vienā dienā uz Jaunavas mājas sliekšņa var parādīties bijušais vai bijusī. Lai tas nenotiktu, astrologi piedāvā izjaukt enerģētisko saikni, kas palikusi no pagātnes.

Svari

Mīlestības tēma nemanto ienāks Svaru dzīvē. Neskatoties uz to, ka no 14. līdz 30. septembrim Venera ir Svaru zīmē un lutinās ar pozitīvām savienībām, Svaru dzīvē saglabāsies iepriekšējās tendences: ģimenes lietas gluži kā iepriekš ieņems svarīgāko lietu dzīvē. Bet Svariem, kuri sapņo atrast otru pusīti, spīd ilgi gaidītā veiksme: ir visas iespējas, ka būs jaunas iepazīšanās. Uzmanīgi tikai ar pārmērībām: nevainīgs flirts var ātri vien pārvērsties spēcīgā mīlas ugunī. Otrajā un trešajā mēneša dekādē dzirksteles lidos no katra Svaru vārda, tāpēc ir vērts padomāt, kā to izmantot pozitīviem mērķiem.

Skorpions

Septembrī attiecībās Skorpioniem viss var izmainīties uz labo pusi. Iespējams, viņiem kāds atzīsies mīlestībā, vai arī pašas sarežģītākās problēmas ar partneri atrisināsies pašas no sevis. Retro Neptuna ietekmē, kas būs Zivju zīmē, var atklāties noslēpums vai kādi jauni apstākļi, kas izraisīs pretrunīgas emocijas. Astrologi norāda, ka šajā sakarā nevajag satraukties, tieši pretēji, jāpriecājas par pārmaiņās, kuras vēlāk varēs atcerēties ar smaidu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru