Nākamā nedēļa Zemkopības ministrijā

Pirmdien, 23. jūlijā, Zemkopības ministrijas (ZM) speciālisti piedalīsies lauku izmēģinājumu un laboratoriju eksperimentu skatē Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Tehniskās fakultātes (TF) Ulbrokas zinātnes centrā, kuras laikā iepazīsies ar zinātnieku veikto darbu. Skate notiks LLU TF, Jāņa Čakstes bulvārī 5, Jelgavā, sākums plkst.11.00.

Trešdien, 25. jūlijā, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs Briselē tiksies ar ES lauksaimniecības un lauku attīstības komisāru Filu Hoganu, lai pārrunātu Latvijas lauksaimniekiem svarīgos jautājumus par Kopējās lauksaimniecības politikas nākotni, tostarp tiešo maksājumu konverģenci, lauku attīstības finansējumu, tiešo maksājumu griestiem, kā arī pastiprinātās vides un klimata prasībām lauksaimniekiem.

Piektdien, 27. jūlijā, ZM speciālisti piedalīsies Latvijas Šķirnes dzīvnieku audzētāju savienības rīkotajos uz Govju svētkos Vecaucē. Pasākuma laikā notiks stendu prezentācijas, diskusijas ar dzīvnieku saimniekiem, piena šķirņu dzīvnieku vērtēšanas un buļļu pieradināšanas paraugdemonstrējumi, kā arī radošās darbnīcas bērniem, lauku labumu tirdziņš un atrakcijas.

Pasākums norisināsies Vecaucē, Vecauces pagastā, Auces novadā, sākums plkst.10.00.

Pievienot komentāru