Neizsauc savu mīļoto cilvēku garus. Tas tev nedos nekādu labumu, bet var kaitēt vairāk nekā tu domā

Kad stāstām par to, ka nedrīkst izsaukt mirušo dvēseles, cilvēki, šķiet, domā, ka tas viss uz viņiem neattiecas. Un ir pārliecināti, ka patiesībā viņi sazināsies ar to pašu jauko, pazīstamo un mīļoto cilvēku, kāds mirušais bija savas dzīves laikā.

Lūk, kā to izskaidrot:

– Nebāz pirkstus kontaktligzdā – tas tevi nogalinās.

Cilvēks skatās uz elektriķi

– Bet tas taču viņu nenogalināja!

– Tātad viņš ir elektriķis! Viņš zina, ko dara, lai arī tevi nenogalinātu.

Un tad cilvēki skraida ar kvadrātveida acīm.. “Zini, man šķiet, ka ar mani kaut kas nav kārtībā.” Saziņa ar smalko pasauli nozīmē, ka operatoram ir atbildība, spēcīgi nervi un smadzenes.

Izmantojot jebkuru saziņas veidu ar mirušo pasauli, tu atver durvis, caur kurām dvēseles nonāk mūsu pasaulē. Un varbūt paņem līdzi kādu citu kompānijā.

– Atceries – ne visi aizgājušie vēlas sazināties.

– Ne visi aizgājušie ir gatavi sazināties tā, lai vēlāk atgrieztos atpakaļ garu pasaulē.

– Ne visi aizgājušie ir gatavi atbildēt uz taviem jautājumiem un uzklausīt tavas asaras un puņķošanos par to, cik ļoti tev viņu pietrūkst.

Tas, par kuru sapņo, ir tavu atmiņu un zemapziņas fantāziju kopums. Tas, rupji runājot, ir iegaumēts attēls, ko izmanto tavs mentors, kāds no dzimtas locekļiem, sargeņģelis vai kāds cits, lai nodotu tev informāciju. Nav nekādas garantijas, ka tu sapnī redzi savu mirušo mīļoto cilvēku. Lai gan mēdz būt arī tā.

Tas, kurš ierodas sazināties, pat, ja runā tava mīļotā cilvēka balsī, ne vienmēr ir viņš. Es biju lieciniece tam, kā tumšās personības ģenerēja skaņas reālajā pasaulē no neeksistējoša avota. Viņiem neko nemaksā viltot gan balsi, gan attēlu.

Kad telefonā vai citā aparatūrā atskan dažādas ziņas aizgājēja balsī, tas arī nav fakts, ka tās ir no viņa. Esmu klausījusies tādus ierakstus. 2% no tiem patiešām ir “balsis no citas pasaules”. Viss pārējais ir elektromagnētiskie trokšņi, kurus bēdu salauztā cilvēka smadzenes interpretē kā pazīstamu runu.

Es to stāstu, jo pētu smalko pasauli un ne tikai caur elektronisko balss fenomenu (EBF) un garu, kas man palīdz. Citi ezotēriķi man stāsta, kas un kāpēc. Un kā pasaule darbojas. Ka ne viss ir tik rozā un skaisti, kā gribētos.

Un es rakstu tāpēc, ka viņi prasa iemācīt klausīties EBF, un, kad jautā – kāpēc? – Lai sazinātos ar aizgājēju. Un ir bezjēdzīgi skaidrot, ka tas var būt bīstami.

Lasi vēl: Veca gudra burve ir sagatavojusi dāvanu ikvienam. Izdari savu izvēli un

Nu, piemēram, viņi atnāks. Kā tu rīkosies tālāk? Mūsu pasaulē mirušajiem nav ko darīt un nav ko ēst. Viņi apēdīs tevi. Proti, papildus astrālajiem parazītiem uz tevis “uzrāpsies” mirušais. Un caur portālu, kuru tu atvēri, ieplūdīs astrālās būtnes. Turklāt tev blakus to būs daudz vairāk, nekā vajadzētu būt uz kvadrātcentimetru.

Tas ir tāpat kā atvērt burku ar tauriņiem. Tikai ne tik jauki…

COMMENTS

Pievienot komentāru