Veca gudra burve ir sagatavojusi dāvanu ikvienam. Izdari savu izvēli un

Katrs cilvēks, kaut kur viņa dvēseles dziļumos, neatkarīgi no viņa vecuma, turpina ticēt brīnumiem un burvestībai.

Šodien es piedāvāju jums apmeklēt kādu no labajām raganām no tālās pasaku valsts. Tātad, iedomājieties, ka pastaigājoties pa pilsētas ielām, jūs ieejat parkā un aizejat pa nezināmu taciņu. Jūs saprotat, ka jūs esat apmaldījušies nepazīstamā vietā, viss apkārt ir apaudzis ar kokiem.

Jūs atskatāties, lai atgrieztos atpakaļ, bet koku zari bloķēja tavu ceļu. Jūs nolēmāt iet tālāk pa ceļu. Ļoti drīz tā jūs aizveda uz saulainu pļavu. Jums uzreiz kļuva mierīgi un silti sirdī. Pļavas vidū jūs ieraudzījāt labsirdīgu vecu sievieti, kas kaut ko adīja.

Viņa sacīja:

“Es jau gaidīju tevi šeit ilgu laiku. Jūs esat labs cilvēks, un jūs nopelnījāt atlīdzību. Izvēlieties maisiņu sev ar liktens dāvanu. Viss, kas tajā ielikts, piepildīsies 14 dienu laikā ”

Jūs paskatījāties uz maisiņiem un apdomājāt. Viņi visi bija skaisti. Jūs izvēlējāties maisu. Pateicāties burvei un pēc minūtes attapāties parastā parkā.

Tātad, kādu maisiņu jūs izvēlējāties un ko jūs saņēmāt:

Zaļā lina maisiņš

Jūsu dāvana ir finansiāla labklājība. Ļoti drīz jūsu finansiālās problēmas tiks atrisinātas. Gaidiet maciņa piepildīšanos. Iztērējiet šo naudu uz sevi.

Džutas maiss

Tu esi vienkāršs cilvēks un liktenis ir sagatavojis neticamu pārsteigumu. Jūs saņemsiet trīs jūsu vēlmes. Tā formulējiet to, ko jūs īpaši vēlaties, un sakiet to skaļi. Visas no tām sāks piepildīties ļoti drīz.

Sarkans maisiņš

Jums ir ticis prieks un mīlestība. Gaidiet patīkamus notikumus pēc iespējas ātrāk. Tie burtiski pārvērtīs tavu dzīvi. Jūs pacelsieties mīlas spārnos.

Lasi vēl: Sieviete vērsās slimnīcā pēc palīdzības, būdama 10 grūtniecības mēnesī! Ārstus redzētais izbiedēja ne pa jokam!

Zelta maiss no zīda

Maisiņā atradās laime. Vienkāršākais, cilvēciskākais. Tai vajadzīgs laiks, lai atvērtos. Tuvākajā nākotnē to sajutīsit. Daudzās lietās jums sāks veikties labāk. Patīkamas pārmaiņas iekļūs jūsu dzīvē.

Brūns samta maisiņš

Maisiņā atradās laba veiksme. Tāpēc nevilcinieties kaut ko darīt – jums veiksies it visā. Nākamajos divos mēnešos varat neuztraukties ne par ko. Fortūna ir jūsu pusē!

COMMENTS

Pievienot komentāru