Nekad neiemīlies sievietē – Aunā

Nekad neiemīlies Aunā, jo viņa ātri izdabūs no tevis visu patiesību. Kad tu kļūdīsies, viņa noteikti tev par to pateiks. Bet kad viņa dusmosies, tad vienmēr kliegs uz tevis. Viņa nekad neturēs sevi rokās tava komforta labad.

Nekad neiemīlies Aunā, jo viņa vienmēr pirmām kārtām domā par sevi. Viņa varētu šķist egoistiska, taču patiesībā viņa vienkārši sevi mīl. Viņa lieliski apzinās savu vērtību un nekad neļaus sevi apmuļķot.

Nekad neiemīlies Aunā, jo viņai vienmēr viss ātri apnīk. Viņa nevēlās nedēļu pēc nedēļas doties uz vienu un to pašu restorānu, vai katru reizi skatīties vienu un to pašu filmu. Viņa sāk uztraukties, ja viņai jāsēž uz vietas, kamēr dzīve iet garām.

Nekad neiemīlies Aunā, jo viņa vienmēr būs maksimāli godīga un atklāta pret tevi. Nospiedošais vairums cilvēku vienmēr saka izskaistinātus melus, un tikai viņa saka taisnību. Un viņai vienalga, cik grūti tev būs to uzklausīt.

Nekad neiemīlies Aunā, jo viņa izstums tevi no tavas komforta zonas. Viņa vienmēr grib izmēģināt ko jaunu – izklaides vietas, ēdienus, piedzīvojumus. Viņa vēlas izzināt pasauli. Viņa vēlas ieraudzīt visu, o vien ir iespējams redzēt.

Nekad neiemīlies Aunā, jo viņai nekad nemēdz būt gana. Viņa vienmēr grib kaut ko vairāk. Vairāk uzmanības. Lielāku pieķeršanos. Vairāk skūpstu. Viņa nekad nav apmierināta. Viņa atrodas nemitīgos laimes meklējumos.

Nekad neiemīlies Aunā, jo viņai patīk iesaistīties negaidītās, spontānās avantūrās. Viņa zvanīs tev divos naktī, lai paziņotu, ka dodas ceļojumā, vai ka ir nolēmusi sākt nodarboties ar zemūdens peldēšanu. Viņa ir drosmīga un viņai patīk ekstrēmas lietas.

Nekad neiemīlies Aunā, jo viņa noteikti padarīs tevi traku dēļ milzīga emociju pieplūduma. Kad viņa ir laimīga, viņa nepārstāj runāt. Kad viņai ir skumji, viņa pat nespēs piecelties no gultas. Viņanespēj atrast zelta vidusceļu starp savām jūtām, un viņas garastāvokļa svārstības vienmēr ir acīmredzamas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru