No 18. līdz 20.decembrim cilvēkiem būs bail iziet ārpus savas mājas. Galva var sāpēt līdz pat jaunajam gadam

Magnētiskās vētras būs gaidāmas decembra pirmajā pusē.

Magnētiskās vētras 2020. gada decembrī turpinās visa aizejošā gada tendenci. Daļa ģeomagnētisko sprādzienu būs ļoti mēreni, mēneša vidū to pārklās spēcīga vētra, un, pēc ekspertu domām, galva sāpēs pat Jaungada naktī.

Neliela magnētiskā vētra gaidāma decembra pirmajās dienās – 3. un 4. dienā. Iespējama vispārēja labklājības pasliktināšanās, galvassāpes, koncentrācijas zudums, miegainība un aizkaitināmība. Vēl viena neliela vētra gaidāma arī 10. decembrī.

Bet no 18. decembra līdz 22. decembrim Zemi pārklāj spēcīga magnētiskā vētra, kuras maksimums būs 19. decembrī. Saskaņā ar Lebedevas Fiziskā institūta Saules rentgena astronomijas laboratorijas datiem šī vētra būs ļoti spēcīga un var izraisīt nopietnas sekas. Pat tie, kas nav pakļauti atkarībai no laika apstākļiem, sajutīs tā ietekmi.

Lasi vēl: Kā patiesībā sievietes dzīvo cietumos. Kādā pretīgā veidā viņas mēģina palikt stāvoklī, lai savu ieslodzījuma laiku samazinātu

 

Mēneša beigās – 30. un 31. decembrī – Zemi apmeklēs vēl viena vētra. Paredzams, ka šī ģeomagnētiskā pieauguma ietekme būs jūtama pat Jaungada naktī.

Bet ir veidi, kā ar šo vētru negatīvo ietekmi var cīnīties!

Eksperti iesaka pietiekami gulēt šādās dienās, ēst pareizi un izslēgt no uztura smagos ēdienus un alkoholu.

Pastaiga dabā, fizisko aktivitāšu samazināšana, laba atpūta, kontrasta duša vai relaksējoša vanna palīdzēs uzlabot jūsu pašsajūtu.

Lasi arī: 96 gadus vecā kundze nolēma pārdot savu māju. Ieejot mājoklī, nekustamā īpašuma tirgotājs izbrīnā zaudēja valodu

Cilvēkiem ar hroniskām slimībām ir jāizvairās no smagas slodzes, jānoliek pie rokas visi nepieciešamie medikamenti un tālrunis, lai konsultētos ar ārstu.

Esiet veseli!

Avots: news

COMMENTS

Pievienot komentāru