Šī dīvainā pazīme diemžēl liecina, ka cilvēks pēc 2-3 dienām dosies uz viņsauli. Lasot smiekli gan vairs nenāk

Zinātnieki apgalvo, ka ir pazīmes, kas brīdina, ka drīz var iestāties nāve. Šie ir sirds un asinsvadu slimību simptomi.

Ja pamanāt šādus simptomus, nekavējoties apmeklējiet ārstu. Pirmkārt, ātrs pulss, kas tiek uzturēts diezgan stabils. Tāpat, ja pamanāt vājumu, kas parādās pēc visvienkāršākās fiziskās slodzes.

Treškārt, nakts klepus un sēkšana liecina par nepareizu ķermeņa darbību. Nozīmē, ka, visticamāk, ir plaušu tūska. Bet, ja abas rokas un kājas uztūkst, tad nieres nedarbojas labi un par to jau būtu jāuztraucas.

Apetītes zudums, slikta dūša, kuņģa darbības traucējumi – tas viss var notikt sakarā ar to, ka gremošanas sistēmas orgāniem netiek piegādāts pietiekams daudzums asiņu. Un tā ir sirds mazspējas attīstības pazīme.

Sirdsdarbības ātrums ir viens no trim kritiskajiem parametriem (kopā ar asinsspiedienu un cukura līmeni), ko ir svarīgi pastāvīgi kontrolēt, lai jūsu sirds un asinsvadu sistēma būtu vesela. Nepārtraukti paātrināts pulss norāda, ka sirdī ir paaugstināts stress un tai nepieciešama palīdzība.

Lasi vēl: No 18. līdz 20.decembrim cilvēkiem būs bail iziet ārpus savas mājas. Galva var sāpēt līdz pat jaunajam gadam

Gremošanas problēmas var sākties asinsrites traucējumu dēļ. Un pēdējais simptoms ir elpas trūkums, kas pastāvīgi traucē dzīvot. Pēc nelielām fiziskām aktivitātēm cilvēkam jau trūkst elpas. Ja šie simptomi parādās pēkšņi un nepazūd, ātri sazinieties ar ārstu.

Avots: news

COMMENTS

Pievienot komentāru