No šī Jūnija datuma Visums sniegs laimi pilnīgi visiem! Nepalaid garām šo brīnišķīgo iespēju!

Nupat ir sākusies pārpilnības straume – laiks, kad piepildās vēlmes ikvienam no mums! Jau norisinājušies un drīz gaidāmi īpaši astroloģiski notikumi. Mēs jau esam pieredzējuši Mēness aptumsumu 26. maijā, bet gredzenveida Saules aptumsums paredzams jūnijā. Laikā starp šiem diviem notikumiem mums nāksies izdzīvot aptumsumu koridoru.

Periods starp aptumsumiem ir unikāls brīdis, lai mēs mainītu savu likteni. Šajā laikā, pieliekot pašiem savas pūles, varam kardināli ietekmēt svarīgas mūsu dzīves jomas.

Saule un Mēness aptumsuma brīdī atrodoties noteiktā zodiaka zīmē, varēs atgriezties šajā horoskopa zīmē tikai pēc 18,5 gadiem. Tāpēc notikumiem, kas risināsies aptumsumu koridorā, ir liktenīgs un izšķirošs raksturs. Un tas nav atkarīgs no tā, vai tavā rīcībā ir šāda informācija vai nav.

Jebkurā gadījumā visas tavas domas, vēlmes un darbības nonāks kosmosā un ietekmēs tavu likteni nākotnē. Visi šajā periodā pieņemtie lēmumi noteiks tavu dzīvi pat tuvākajās desmitgadēs.

Lasi vēl: Ceriņu ziedēšanas laiks īsti svētki: bet vai drīkst vai nedrīkst tos lauzt? Šeit tev būs daudz jauna ko izlasīt

Ja tu pareizi izmantosi šā perioda spēcīgo enerģiju, varēsi viegli atrisināt jautājumus attiecībā uz naudu, darbu un visas nedienas.

Šis patiešām ir pārpilnības laiks – Mēness palīdzēs atvadīties no visām problēmām un sasāpējušiem jautājumiem, lai tu atviegloti varētu iekļūt dzīves “baltajā līnijā”. Mēness tevi uzticēs gādīgajai Fortūnai, kas daudzus no mums aizvedīs pie uzvaras. Nešaubies!

Tāpēc mēģini šajā periodā būt ļoti vērīgs/vērīga pret savām domām, vārdiem, emocijām, kā arī  vēlmēm. Izvairies no negatīvisma! Ielaid savā dzīvē tikai pozitīvismu un harmoniju.

Un noteikti nosūti augstākajiem spēkiem vēsti arī lūgumu piepildīt savas lolotākās vēlmes. Meditē, piekop garīgas prakses un piepildies ar enerģiju šajā neticami veiksmīgajā laikā!

COMMENTS

Pievienot komentāru