No šīm lietām ir obligāti jāatbrīvojas līdz pavasarim, lai tas būtu ražīgs un panākumiem bagāts

Pavasaris ir dinamikas, kustības un pārmaiņu laiks. Šīs izmaiņas notiks ne tikai ap mums, bet arī iekšienē, emocionālā un enerģijas līmenī, kas nozīmē, ka ir laiks uzmundrināties un sagatavot ķermeni pavasara atiestatīšanai.

Aiz muguras trīs ziemas mēneši un  dienas kļūst siltākas, saulainākas, un nav pārsteidzoši, ka šajā laika posmā jūs vēlaties uzmundrināties un kļūt aktīvāki – bet tas ne vienmēr notiek. To var kavēt -spēka zaudēšana pēc ilgas un nogurdinošas ziemas, trulums apkārt, vitamīnu deficīts, sezonāla depresija vai skaidru mērķu trūkums.

Pāreju no viena perioda uz otru vienmēr pavada dažas problēmas enerģijas vai emocionālā ziņā. Eksperti jums ir apkopojuši 10 lietas, kuru atteikšanās palīdzēs mosties no ziemas guļas, atjaunot enerģiju, piepildīt sapņus un iedvesmoties jauniem sasniegumiem.

Kas jums ir nepieciešams, lai atbrīvotos pirms pavasara-Bioenerģētika un parapsihologi ir sastādījuši 10 lietu sarakstu, kas var pareizi likt pavasara sākumu. Vispirms ir vēlams no tiem atbrīvoties, un tagad, sākot ar februāri.

Toksiskas attiecības

Pirms pavasara ir svarīgi pārtraukt jebkādas attiecības ar cilvēkiem, ja viņi Jūs negatīvi atspoguļo. Skaudīgi cilvēki, ienaidnieki, bijušie partneri un vienkārši negatīvi noskaņoti cilvēki nepadarīs jūs laimīgus ne tagad, ne kādreiz.

Kad esat sacījis stingru “nē” destruktīvām attiecībām, jūs atvadāties no pagātnes, kas nozīmē, ka jūs dosiet vietu jaunam dzīves sākumam. Ir dažādas uzkrātā negatīvisma attīrīšanas metodes, kas palīdzēs jums atteikties no nevēlamas un toksiskas saziņas.

Neizpildītie solījumi

Atcerieties, ko solījāt sev Jaungada vakarā, bet to neizpildījāt. Šķiet, ka Jaunais gads ir tikko sācies, un ir pagājuši gandrīz 2 mēneši. Ir pienācis laiks atkārtoti izlasīt solījumu sarakstu un rūpēties par tiem. Pēc statistikas datiem tikai 10% cilvēku sasniedz gada sākumā izvirzītos mērķus.

Un tas nav jautājums par apņēmību vai pašdisciplīnu, šie cilvēki vienkārši zina, ko viņi vēlas no dzīves un kā to sasniegt. Gadījumā, ja jūsu jaunā gada mērķi jums nepatīk, nekas neliedz jums nākt klajā ar jauniem un atlikušajā laikā ķerties pie to ieviešanas. Atcerieties, ka dzīve ir pastāvīga kustība.

Veci sīkumi

Mēģiniet iztīrīt savu drēbju skapi un atbrīvoties no lietām, kuras Jūs neesat valkājis kopš pagājušā gada. Tos var dot tiem, kam tās nepieciešamas. Izvēloties drēbes atbilstoši gada laikam, kārtojiet tās skapī un noņemiet visu lieko: nosūtiet kažokus un dūnu jakas ķīmiskai tīrīšanai, un pēc tam ielieciet virsdrēbes vakuuma maisos. Atbrīvojot skapi no svešām lietām, varat droši doties iepirkties, lai atjauninātu savu garderobi.

Parastā atmosfēra

Bioenerģijas eksperti iesaka pavasari satikt jaunā vidē. Neveiciet tūlītēju lielu pārvietošanu, remontu un pat nemainiet dzīvokli, pietiek ar to, lai nedaudz atsvaidzinātu vai retušētu mājas dizainu. Apmainiet lietas, uzlieciet jaunu sedziņu, pārlieciet  krēslu uz jaunu vietu, nopērciet  statueti vai attēlu, kas tevi uzmundrinās.

Ir svarīgi arī sakopt māju, izmest no  skapjiem nevajadzīgo un bez vilcināšanās izmest visu, ko nelietojat. Tas ne tikai ļaus iztīrīt mājas enerģiju, bet arī padarīs jūsu uzturēšanos mājā ērtāku un mājīgāku, kur jūs varat atpūsties un iegūt spēku.

Lasi vēl: Steidzami aizvāciet no guļamistabas šīs lietas, ja nē jūs mīlas lietās gaida nelaime

Liekais svars

Ziema ir īsts pārbaudījums ne tikai mūsu enerģijai un garastāvoklim, bet arī mūsu ķermenim: to ietekmē straujās temperatūras izmaiņas, pārēšanās Jaungada brīvdienās, mazkustīgs dzīvesveids, saules gaismas un vitamīnu trūkums.

Pēc ziemas daudzi cilvēki iegūst papildu mārciņas. Februāris ir labākais laiks, lai parūpētos par sevi un savu ķermeni: iegādājieties sporta zāles karti, konsultējieties ar speciālistu diētas izvēlē un sāciet ēst pilnvērtīgākus un vitamīniem bagātākus ēdienus.

Nepamatotas šaubas un bailes

Ja jums pašam ir grūti tikt galā ar trauksmi, obsesīvām domām vai kompleksiem, meklējiet palīdzību no speciālistiem. Neaizmirstiet, ka vairums šaubu ir nepamatotas un tām nav pamatota iemesla. Būtībā mēs vienkārši neticam sev un baidāmies no nezināmā. Tāpēc speriet pirmo soli, risinot savas bailes.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru