Nosaukti pieci vīriešu vārdi, kuru īpašnieki apprecas vienreiz un uz visiem laikiem. Izvēlies kādu no viņiem un būsi laimīga!

Eksperti apgalvo, ka daudz ko par vīrieti pasaka viņa vārds. Piemēram, daži no bērnības izceļas ar uzticamību un uzticību, bet citi, gluži pretēji, ir ļoti vieglprātīgi. Speciālisti ir izanalizējuši, kuru vārdu īpašnieki apprecas vienreiz un uz visiem laikiem.

Vīrieši ar vārdu Leons pēc dabas ir monogāmi. Viņi ātri izvēlas savu īsto un vienīgo partneri un par katru cenu tiecas panākt viņas labvēlību. Šā vārda īpašnieki sapņo par stipru ģimeni, tāpēc nekad nekrāps savu otro pusīti un centīsies darīt visu, lai viņa attiecībās justos patīkami.

Vīrieši ar vārdu Juris jebkurā gadījumā saglabā mieru un vēsu prātu. Viņus ir grūti izvest no pacietības. Viņi piesaista dāmas ar savu spēku un drosmi. Sievietes kopā ar viņiem jūtas kā aiz akmens sienas. Šādi vīrieši pieliks visas pūles, lai viņu izredzētā justos drošībā.

Vīrieši ar vārdu Viktors nekad nekrāps savu mīļoto, jo vienkārši nevēlēsies spert sānsoļus. Pēc būtības šā vārda īpašnieki ir ļoti slinki un gandrīz nekad nepamet savu komforta zonu. Šādu vīriešu sapnis ir atrast vienu sievieti visam mūžam.

Lasi vēl: Zvans Tele2 operatorei, kas liks sariesties asarām acīs

Vīrieši ar vārdu Valdis ir dzimuši ģimenes cilvēki. Kopš bērnības viņi sapņo atrast sievieti, ar kuru būtu ideāla saskaņa. Ja ģimene pēkšņi izjuks, viņi pie visa vainos sevi un centīsies darīt visu, lai attiecības atjaunotu.

Vīrieši ar vārdu Roberts nav pieraduši uzņemties iniciatīvu attiecību veidošanā. Bet, ja viņi tomēr izvēlējušies savu vienīgo, tad tikai nodevība var likt viņiem novērsties no viņas. Šādi vīrieši būs gatavi piedot izvēlētajai visus trūkumus un padarīt viņu patiesi laimīgu.

COMMENTS

Pievienot komentāru