Noslēgusies Mātes diena pabalsta izmaksa

Laika periodā no 7. līdz 24. maijam Ventspils pilsētas Sociālā dienesta kasēs izsniedza pabalstu Mātes dienā – kopumā šogad pabalstu saņēma 133 ventspilnieku bērni no 38 trūcīgām un maznodrošinātām daudzbērnu ģimenēm. Šim mērķim tika izlietoti 1995 eiro pašvaldības budžeta līdzekļu.

Pabalsts tika izsniegts iepirkumu kartes veidā 15 eiro apmērā par katru bērnu ģimenē, pārtikas produktu un saimniecības preču iegādei un piešķirts trūcīgām un maznodrošinātām daudzbērnu ģimenēm, kuras ir deklarējušās Ventspilī.

Saskaņā ar Ventspils domes pārvaldes struktūru, Ventspils pilsētas Sociālais dienests ir pašvaldības iestāde, kas darbojas atbilstoši sociālo jomu regulējošiem normatīvajiem aktiem un sniedz Ventspils pašvaldības iedzīvotājiem sociālo palīdzību, kā arī organizē un sniedz sociālos pakalpojumus.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotājiem iespējams saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī interneta mājas lapā https://www.ventspils.lv un sociālajā tīklā „facebook”.

Pievienot komentāru