Noslēgusies pabalstu izmaksa skolu absolventiem

Šī gada 10.jūlijā Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā noslēdzās Ventspils pilsētas domes finansētā pabalsta izmaksa Ventspils vispārizglītojošo skolu 9. un 12. klašu absolventiem.

Ventspils pilsētas domes materiālo atbalstu var saņemt absolventi no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kā arī bāreņi no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm un bāreņi, kuriem piešķirts trūcīgas vai maznodrošinātas personas statuss.

Ventspils pilsētas pašvaldības sniegtais materiālais atbalsts skolas izlaidumam bērniem no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm ir 36,00 eiro, savukārt bāreņiem no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm un bāreņiem, kuriem piešķirts trūcīgas vai maznodrošinātas personas statuss – 43,00 eiro.

Ventspils pilsētas domes sniegto atbalstu šogad saņēma 6 skolu absolventi, kopumā šim mērķim izlietojot 216 eiro pašvaldības budžeta līdzekļus.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā https://www.ventspils.lv un Ventspils pilsētas Sociālā dienesta “Facebook” lapā.

Pievienot komentāru