Pareizas pozas miegam, kas uzlabos veselību un palīdzēs vienā acumirklī iemigt

Mēs ne vienmēr no rītiem jūtamies atpūtušies un spēka pilni, lai uzsāku jaunu darba dienu. Drīzāk nereti gadās tieši pretēji: sajūtamies tā, it kā nemaz nebūtu devušies gulēt.

Eksperti pastāstīja par šādas situācijas iemesliem un metodēm, kā cīnīties ar noguruma sajūtu no rītiem.

Ārsti ir pārliecināti, ka šādas sajūtas rodas no nepareiza ķermeņa stāvokļa miega laikā, vai no nepietiekama miega ilguma (piemēram, ja guli mazāk pa 7 stundām).

Speciālisti ir nosaukuši pašu labāko pozu miegam – gulēšana uz muguras. Guļot uz muguras, tiek novērstas sāpes mugurā, samazinās skābes reflukss. Ja tu gulēsi šādā stāvoklī, uz sejas veidosies mazāk grumbu.

Miegs uz sāniem būs labvēlīgs tiem, kas krāc naktīs, jo šajā pozā viņi to darīs mazāk. Šī poza būs piemērota arī tiem, kuriem ir sāpes kakla un krūškurvja rajonā.

Lasi vēl: Šajā ballītē viņiem vajadzēja vienkārši uzzināt bērna dzimumu, bet mīļotā pārsteigums izmainīja visu

Lielākā daļa ekspertu neiesaka gulēt uz vēdera, jo tas sliktiietekmē iekšējos orgānus. Taču šāda gulēšanas pozīcija novērš nemieru un labvēlīgi ietekmē garīgo veselību.

Eksperti saka, ka, ja vakarā ievērosi dažus vienkāršus noteikumus, miegs būs spēcīgs.

  • Pirms miega nevar daudz ēst un lietot daudz šķidrumu.
  • Tev ir nepieciešams gulēt uz cieta matrača.
  • Galva nedrīkst atrasties zemāk par ķermeni, jo tad asinis straujāk pieplūdīs galvai, bet tas slikti atsauksies uz pašsajūtu.
  • Nevajag turēt rokas zem galvas, jo tas ir kaitīgi asinsritei.

Uzmanību: rakstā iekļautā informācija ir tikai informatīva. Ieteicams konsultēties ar speciālistu (ārstu), pirms lieto praktizē rakstā minētos padomus.

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru