Šajā ballītē viņiem vajadzēja vienkārši uzzināt bērna dzimumu, bet mīļotā pārsteigums izmainīja visu

Šajā dienā viņi sarīkoja lielu ballīti radiniekiem un draugiem, un tajā par pašu lielāko pārsteigumu vajadzēja kļūt gaidāma bērniņa dzimuma noskaidrošana. Bet ar to pārsteigumi nebeidzās.

2015. gada rudenī šis pāris gaidīja savu otro bērniņu. Uzzināt bērniņa dzimumu pēc tradīcijas viņi nolēma ballītes laikā, kurā sapulcējās visi radinieki un tuvākie cilvēki. Topošais tētis “fanoja” par meitiņu un bija uzvilcis rozā kreklu, bet mamma un pāra vecākais dēls vēlējās puisēnu un bija uzvilkuši zilus krekliņus.

Ultraskaņas rezultātu paziņošana ar atbildi uz vakara galveno jautājumu tika uzticēta māksliniecei. Viņai vajadzēja izkrāsot sievietes vēderu zilā vai rozā krāsā. Topošās māmiņas acis uz to brīdi aizsēja.

Bet, kad viņa noņēma apsēju, viņa ieraudzīja savā priekšā mīļoto vīrieti, kurš bija nokritis uz viena ceļa. Viņam rokās bija briljanta gredzens!

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes ziedu horoskops, kas var palīdzēt piesaistīt veiksmi un ne tikai

Jā, iespējams, bildinājumu vajadzēja veikt vēl pirms viņa otro reizi palika stāvoklī, bet cik ārkārtēji romantiski viss bija noorganizēts! Izrādījās, ka kāzas bija ieplānotas tajā pašā dienā: viesi brīdināti, galds uzklāts un visi gaida tikai līgavu.

Kā ar kāzu kleitu? Izrādījās, ka sieviete jau sen to bija izvēlējusies pati. Viņas draugi palūdza viņai būt par modeli kāzu šova, bet tas patiesībā bija tikai viltīgs triks.

Protams, viņa sacīja “Jā”. Tā ballīte par godu mazuļa dzimuma noskaidrošanai pārvērtas vienlaicīgi gan par saderināšanos, gan kāzām. Starp citu, līgavas vēlme piepildījās: viņas vēders bija izkrāsot zilā krāsā.

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru