Paši spēcīgākie pāri pēc zodiaka zīmēm. Ies pat cauri ugunij kopā!

  1. Lauva un Auns

Lauva ir par sevi pārliecināta personība. Vienmēr atradīsies interesenti, kas gribēs ar viņiem uzsākt romānu. Tomēr viņu ieciklēšanās uz sevi var traucēt viņiem saglabāt attiecības. Kā reiz tieši šeit parādās Auns.

Viņi ir ļoti kaislīgi un šajā ziņā līdzīgi Lauvām. Viņi nekautrējas izrādīt savu mīlestību, bet tas ir tieši tas, ko tik ļoti vēlas Lauvas, jo viņām ir vajadzīga atzinība.

  1. Jaunava un Skorpions

Jaunavas ir īstas perfekcionistes. Viņas mēdz būt piekasīgas un mīl kārtību. Viņām ir jākontrolē jebkuru situāciju, lai kur arī viņi neatrastos. Lai cik arī tas nebūtu dīvaini, no viņām sanāk lielisks pāris ar Skorpioniem.

Gan Skorpions, gan Jaunava ir emocionālas personības. Disciplinētā Jaunava spēs nomierināt Skorpiona neparedzamo dabu. No viņu savienības rodas brīnišķīgs piemērs tam, ka pretpoli pievelkas.

  1. Mežāzis un Jaunava

Mežāži ir vieni no pašiem disciplinētākajiem un strādīgākajiem cilvēkiem, kurus tev jebkad nācies satikt. Tieši viņu drošums padara viņus par brīnišķīgiem partneriem priekš Jaunavas. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nopietni attiecas pret dzīvi un arī mīlestību.

Lasi vēl: Kam ticēt? Stāsts no dzemdību nama. Patoloģijas nodaļā mani satrauca manas ārstes vārdi…

Viņi abi ir saprātīgi un pateicoties tam viņiem izdodas turpināt attiecības. Viņiem labi sanāk risināt problēmas, un viņi nekad viens otru nenodod. Gan Jaunava, gan Mežāzis ir visnotaļ uzticami un vienmēr pievērš uzmanību detaļām.

Avots:

toper

COMMENTS

Pievienot komentāru