Pati bīstamākā mēneša diena: kā izvairīties no problēmām un neveiksmes 2019. gada 17. jūlijā

2019. gada 17. jūlijs, trešdiena, ir diena, kad debesis pārbauda, cik ļoti mēs esam laimīgi, un parāda, pie kā mums ir jāpiestrādā.

Mēness aptumsums ir prāta un dvēseles aptumsums. Jūlijā uz to ietekmē Mežāža zvaigznājs, kurš atbild par cilvēku pašapliecinājumu, mūsu ideoloģiju.

Jau pati mēness atrašanās Mežāža zvaigznājā ir visnotaļ bīstama, nemaz nerunājot par aptumsumu, kurš palielina negatīvo enerģiju. Šāds savienojums var paaugstināt agresiju, pēkšņus strīdus ne no kā, emocionālas skaidrošanās. Mēness aptumsums var mūs aizvirzīt pa nepareizu ceļu.

Kāpēc ir bīstams 17. jūlijs

Daļējs mēness aptumsums sāksies 16. jūlijā 23:01 un beigsies 17. jūlijā 01:59. Maksimālā fāzē pilnmēness būs 00:40. Kā jau iepriekš minēts, Mežāža ietekme izraisa disonansi, tāpēc visi tavas dvēseles “tumšie” aspekti var likt par sevi manīt. Un ar to nāksies tikt galā saviem spēkiem. Turklāt vajag atcerēties, ka kārdinājums kļūt par upuri un vēlēšanās sev palīdzēt, var novest pie pretēja rezultāta. Tāpēc labākā taktika šajā dienā – nogaidīt.

Mežāža ietekmē notikumi var atstāt ietekmi uz psihi: pasaule sāks šķist kā nepatīkama vieta, kurs viss ir pret tevi. Daudzi var izjust smagumu sirdī, sākt meklēt ienaidniekus un vainīgos. Astrologi atzīmē, ka var parādīties naids pret apkārtējo sabiedrību, bet līdz ar to sajūta, ka tieši no tevis ir atkarīga šī pasaule, it kā tu būtu izraudzīts no augšienes, lai padarītu šo pasauli labāku.

Vajag atcerēties, ka mēness aptumsums rada ilūzijas un tāpēc nav vajadzīgs pieņemt steidzīgus lēmumus. Trešdien par sevi var likt manīt hroniskas saslimšanas un psihiski traucējumi, tāpēc svarīgi ieklausīties savā ķermenī, pašsajūtā un sekot līdzi savai veselībai.

Šajā laikā ikviens no mums it kā no malas ieraudzīs savas vājās vietas un lielākos kārdinājumus. Par laimi, zināšanas ir papildus spēks. Tas jāizmanto, lai izietu no aptumsuma koridora un gatavotos jaunai dzīvei.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru