Pāvels Globa nosauc 4 zodiaka zīmes, kam Mēness aptumsums 5. jūlijā kļūs liktenīgs

Mēness aptumsuma koridors ir svarīgs laika sprīdis, kad tiek uzkrāts liels enerģijas daudzums. Tu vari to izmantot savā labā, vai, no otras puses, sagādāt sev nopietnas problēmas.

Šis horoskops pastāstīs, kurām zodiaka zīmēm Mēness koridora beigu aptumsums 5. jūlijā kļūs par liktenīgu dienu.

Auns

Aunam aptumsuma koridora beigas izvērtīsies par liktenīguun, iespējams, diezgan saspringtu dienu. Tāpēc horoskops aicina tevi saglabāt maksimālu mieru un modrību. Faktiski, pareizi rīkojoties, diena noritēs labvēlīgā gultnē.

Aunam vienkārši ir jākoncentrējas uz darbu, kvalitatīvi jāizpilda uzdevumi, jāvienojas par jauniem projektiem un jābūt diplomātiskam saskarsmē. Tas viss tev garantēs turpmāku karjeras izaugsmi un priekšniecības labvēlību. Savukārt – ja šodien šīs zodiaka zīmes pārstāvis pret visiem būs rupjš, strīdēsies vai slinkos, tad situācija, visticamāk, izvērtīsies tā, ka viņam būs jāaiziet no darba, vai izcelsies nopietns konflikts ar priekšniecību un kolēģiem.

Dvīņi

Mēness aptumsums 5.jūlijā kļūs par Dvīņu globāluiekšējo pārvērtību brīdi. Liktenis it kā liks saprast, ka pienācis laiks, lai atrisinātu visus aktuālos jautājumus un pabeigtu iekavētos darbus. Un tev labāk ir veltīt laiku šiem jautājumiem, pretējā gadījumā šis smagums ilgu laiku gulsies tev uz kamiešiem un neļaus virzīties uz priekšu.

Turklāt astroloģiskā prognoze aicina Dvīņus sekotsavam emocionālajam stāvoklim. Tā kā 5.jūlijs ir arī Pilnmēness diena, tad emocijām ir tendence rauties brīvībā.Tu vari nejauši “norauties”, uzkliegt kādam sev tuvam cilvēkam vai nelaikā atzīties savās jūtās. Vislabāk ir turēt sevi grožos un neaizmirst par mēra sajūtu, pretējā gadījumā tu sabojāsi iespēju izveidot visnotaļ perspektīvas attiecības.

Jaunava

Astroloģiskā prognoze Jaunavaiiesaka dienu aizvadītmierpilnā vienatnē. Diemžēl Mēness enerģija ir tik spēcīga, ka var teviteju vai iznīcināt, novedot pie migrēnas, veselības problēmām, pārslodzes vaidepresīva stāvokļa. Prātīgākais risinājums ir paņemt brīvdienu vai samazināt slodzi līdz minimumam.

Tomēr Jaunava savas ārkārtīgi lielās atbildības sajūtas dēļ var turpināt darbotiesierastajā tempā. Labāk gan to nedarīt un neķerties pie jauniem projektiem, jo tu vienkārši nespēsi atrast spēkus, lai iesākto darbu paveiktu līdz galam. Turklāt dienas laikā var rasties negaidītas problēmas, kuras neizdosies atrisināt. Lai diena nebūtu traģiska, Jaunavai ir jānorobežojas no citiem un jāatpūšas.

Lasi vēl: Mēness aptumsums 5.jūlijā. Dažiem šajā dienā ies grūti, bet dažiem šīs dienas notikumi aizraus elpu

Zivis

Mēness aptumsuma koridora beigas solās kļūt par liktenīgu periodu Zivju zīmē dzimušajiem. Šī tev patiešām būs svarīga diena, jo liktenis ļaus tev radikāli mainīt savu dzīvi uz labo pusi un sasniegt visu, par ko sapņoji. Dienas enerģija ir neticami spēcīga, un tu vari to izmantot savā labā.

Kā rīkoties?Horoskops vēsta, ka tev nāksies pastrādāt ar savu apziņu. Pārstāj iedomāties, ka visas durvis tev ir slēgtas. Labāk pārveido savus sapņus par mērķiem un jau šodien sāc spert pirmos soļus to īstenošanā. Nebaidiesskaļi paziņot par savām vēlmēm un tiesībām. Zivīmir jānodarbojas ar radošām lietām un jāatbrīvo iekšējais potenciāls.

Avots:

kosmose

COMMENTS

  • <cite class="fn">Artis</cite>

    Ir drausmīgi grūti kaut uz brīdi šo tekstu uztvert nopietni, kad katrs ceturtais vārds nav atdalīts ar atstarpēm.

Pievienot komentāru