Šī zodiaka zīme ir līdzīga tumsā dejojošam eņģelim. Lasot šo tu sapratīsi kādēļ tā

Skorpions ir viena no svarīgākajām Zodiaka zīmēm. Viņš ir līdzīgs eņģelim, kas dejo tumsā. Viņš izgaismo nakti un nes pasaulē jaunu izpratni par krīzes situācijām. Viņa izpratnes dziļums un spēja būt patiesi godīgam ir acīmredzama visiem, kas viņu sastop.

Viņa iekšienē ir apslēpts liels spēks. Taču šo spēku ieskauj pagātnes brūces un rētas. Caur viņu iet vesela emociju jūra un viņš kā neviens cits saprot, ko nozīmē sāpes.

Skorpions ir zīme, kas vairāk par citām spēj just līdzi citu cilvēku ciešanām. Un, neskatoties uz apkārtējo, tumsu, Skorpions vienmēr atradīs veidu kā izkļūt gaismā un sākt visu no jauna.

Sākotnēji Skorpiona simbols bija čūska. Tā simbolizēja atjaunošanos un atdzimšanu. Šī radība spēj nomest savu ādu un atjaunot to, atdzimt. Tāpat kā čūska, arī Skorpions dažādos savas dzīves posmos nomet veco ādu, zemapziņā tiecoties pēc pārmaiņām.

Skorpionam piemīt spēja gūt panākumus it visā, jo viņam ir gribasspēks, pacietība, uzstājība un vērīgums. Neatkarībā no situācijas, Skorpions vienmēr atradīs iespēju atkal nostāties uz kājām. Viņš slēpj sevī nepārspējamu spēku un emocionālu pieķeršanos.

Būdams viena no ūdens zīmēm, tāpat kā Zivis un Vēži, arī Skorpions ir cieši saistīts ar jūtu pasauli. Viņš ir līdzjūtīgs un gādīgs, taču viņam piemīt tieksme uz ciešanām, sāpēm un vientulību. Tomēr atšķirībā no Zivīm viņš ir daudz skarbāks, nokļūstot ekstremālās situācijās.

Skorpions vienmēr dodas tur, kur nespēj nokļūt citi. Viņš izjūt cilvēkus un zina visu to „netīro” patiesību, ko daudzi cenšas noslēpt. Instinktīvi viņš pieņem katra cilvēka tumšo pusi, jo saprot, ka tā ir neatņemama cilvēka dabas sastāvdaļa.

Skorpions vienmēr atradīs veidu kā saglabāt savus noslēpumus, taču pēc tam, kad viņš izvēlēsies tieši jūs, jums vairs nepaliks savu. Viņš vienmēr spēs noskaidrot visu, tāpēc no šīs Zodiaka zīmes neko nevar noslēpt. Bet visi mēģinājumi viņu piemānīt nolemti neveiksmei.

Lasi vēl: Dzīves likumi: bumeranga princips visām zodiaka zīmēm; Par ko tev nāksies stāties likteņa priekšā?

Zem šīs Zodiaka zīmes dzimušie cilvēki bieži strādā veselības aizsardzības jomā, ieskaitot konsultācijas un psiholoģisko terapiju, jo viņi spēj izprast cilvēka personības dziļumus. Viņi ir paši labākie psihologi.

Runājot par attiecībām ar Skorpionu, tās pilnībā mainīs visus jūsu priekšstatus par sevi. Saikne, kas starp jums izveidosies, padarīs jūs apzinīgāku. Tā palīdzēs jums saskatīt lietu patieso būtību.

Kļūstot par viņa pielūgsmes objektu, jūs izjutīsiet viņa kontroli, greizsirdību un īpašnieciskumu. No citas puses, Skorpions ir emocionāli piesaistīts un uzticīgs savam partnerim.  Viņam piemīt īpašība saprast mīļotos cilvēkus pašā dziļākajā līmenī.

Skorpions ir vientuļnieks, kas burtiski alkst tuvības saišu. Viņš bieži vien nespēj uzticēties un ir diskriminējošs, tāpēc ka redz to, ko neredz citi. Galu galā, vien retajiem izredzētajiem cilvēkiem tiks ļauts ienākt viņa pasaulē.

Avots:

killtime

Pievienot komentāru