Vecais kungs nepiekrita apgalvojumam, ka šī meitene ir skaistākā pasaulē. Viņš apgalvo, ka viņa sieva ir skaistāka. Cilvēki , ieraugot viņa sievu neapēj nepiekrist….

Pensionārs paskatījās uz atzīto “skaistāko sievieti pasaulē” un bija pārsteigts: viņa sieva ir daudz skaistāka, viņš ir pārliecināts. Redzot vecīša sievu, sociālo tīklu lietotāji nevarēja ar viņu strīdēties.

Katru gadu dažādos plašsaziņas līdzekļos un publikācijās tiek publicēti vērtējumi par skaistākajām sievietēm valstī un pasaulē, kuras tiek izvēlētas starp dziedātājām un aktrisēm. Un paši lasītāji dievina izvēlēties labākos dažādu darbības jomu pārstāvjus, piemēram, atrast skaistāko policisti vai burvīgāko skolotāju, kuras stundas ne visi vēlas nokavēt.

2021. gada janvārī 19 gadus vecā modele un aktrise no Izraēlas Džeila Šelbija pārspēja pārējās pasaules sievietes, lai iegūtu pirmo vietu TC Candler gada projektā, saņemot planētas skaistākās sievietes titulu. Meitene atkārtoti tika iekļauta pasaules 100 skaistāko sieviešu sarakstā. 2017. gadā viņa ieņēma 14. vietu, 2018. gadā – trešo, bet 2019. gadā otro.

Džeilai 2021. gads bija uzvarošs gads, un 19 gadus vecā meitene ieņēma pirmo vietu.

Pēc Facebook lasīšanas par jaunumiem par Džeilu, pensionārs Ričards Fremantls no Portsmutas ierakstu komentēja ar ziņojumu, ka viņa ir tālu no skaistākās uz planētas. Džeila, pēc vecā vīrieša domām, var ieņemt tikai otro vietu – tieši aiz viņa sievas Kristīnes.

Atzīstot, ka Džeila noteikti ir pievilcīga, Ričards arī pierakstīja, ka viņa nav tik skaista kā viņa sieva. Redzot diezgan drosmīgu vīrieša paziņojumu, lietotāji ar viņu nestrīdējās.

Lasi vēl: Kā pārbaudīt alkohola kvalitāti, izmantojot parastākās šķiltavas. Ar saviem spēkiem vari atmaskot ražotājus

Gluži pretēji, Ričarda aizkustinošā atzīšanās un viņa ģimenes fotogrāfijas izkausēja cilvēku sirdis, saņemot daudzas pozitīvas atsauksmes Facebook. Daudzi atzina, ka par tādu mīlošu vīru kā Rihards var tikai sapņot.

Avots: medialeak

COMMENTS

Pievienot komentāru