Pieci veidu sievietes, ar kurām vīrieši padomājiet pirms precaties! Nav ieteicams.

Pārmērīgi kritiska sieviete

Neatkarīgi no tā, ko darāt, šai sievietei nepietiek. Nekas netiek saukts par “darbu”, ja tas nav izdarīts saskaņā ar tā standartiem. Nav svarīgi, ko kāds teica, ka nekavējoties tiks izņemts no konteksta, un kādu dīvainu iemeslu dēļ, pārvērtīsies apvainojumā.

Mēs nezinām, kāpēc, bet šajā pasaulē ir tā, ka sieviete gatava karot pret visu pasauli uzreiz. Viņām ir daudz emocionālu bagāžas pagātnē un viņa darīs visu, lai pārvērst savu dzīvi vienā nepārtrauktā kāršu likšanā.

Nekā izņemot ciešanas, šāda sieviete nevar dot. Tāpēc nevajag precēties, cerot, ka “laulība ar visu tiks galā”. Pēc tam, kad zīmogs pasē būs attiecības tikai pasliktināsies!

Princese bez zirņa

Šāda sieviete ir spējīga piezvanīt tev, sakot  ka tev nekavējoties jāpamet savu darbu, jo nāksies viņai “palīdzēt”. “Man nekavējoties jābūt salonā! Vai tu esi vīrietis vai nē?

“Viņas tētis viņai vienmēr teica, ka viņa ir princese, un viņa tic, ka tā būs visa viņas dzīve. Šīs sievietes parasti ir “dārgas” garšas dēļ un viņas vienmēr cenšas ēst dārgos restorānos.

Tajā pašā laikā, pat ja viņa nopelna 5 dolārus, ta kā modele vai kā zvaigzne Instagram. “Tev nav naudas?” Tātad, tu neesi viņas vīrietis. Viņa sameklēs citu.

Avots:

infboom

Pievienot komentāru