Pirms aiziešanas mūžībā Valters sastādīja arī testamentu, kurā tika norādīta viņa pēdējā griba

Šī ziņa pārsteidza Latviju nesagatavotu, tomēr cilvēki spēja to aptvert un nolikt svecīti par Valteru. Šobrīd ir grūti runāt par šo traģēdiju. 

Atvadas no Valtera Frīdenberga Rīgas krematorijā notika 26. oktobrī, kad viņš būtu svinējis savu 31. dzimšanas dienu, vēsta portāls nra.lv

Pirms Valters aizgāja mūžībā viņš paspēja sastādīt testamentu, taču viņa tēvs saka, ka pat viņam nav zināms, kas tur tieši ir rakstīts. Tas tiks uzzināts tikai tad, kad testaments tiks nolasīts. Valtera tēvs uzskata, ka pelni tiks apbedīti iespējams Portugālē.

Tieši uz Portugāli Valters šogad ļoti, ļoti vēlējies aizlidot ceļojumā. «Es nezinu, kā vēl viss izvērtīsies. Mums, radiem, vēl būs jālemj, kur viņa pelnus apbedīsim. Varbūt arī grupa «Tumsa» piedalīsies šai lemšanā? Taču Valtera pēdējā vēlēšanās, lai viņa pelnus apglabā Portugālē.

Kad biju pie dēla augustā slimnīcā, viņš stāstīja, cik ļoti vēlas aizbraukt uz Portugāli. Nesanāca… Es jau vēl arī nezinu, kas testamentā būs rakstīts, jo dēls to ir sastādījis. Tad jau redzēs, vai glabāsim viņu pie vecvecākiem vai citur, to uzzināsim tikai tad, kad nolasīs testamentu,» atklāj Māris Frīdenbergs, tiek rakstīts nra.lv

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonymous</cite>

    nu labākais jau būtu blakus saviem mīļajiem omītes un opīša.. .. to noteikti viņi vēlētos..

Pievienot komentāru