Pirms atdod draugiem šīs lietas, padomā divreiz. Iespējams jūs sagaidīs nelaime. Pārdod nevis atdod!

Kādas lietas nekādā gadījumā nedrīkst aizdot draudzenēm. 

Bieži gadās, ka draugiem kaut kas ir vajadzīgs, bet jūsu māja vienkārši šī lieta stāv bez pielietojuma. Bet ir tā, ka ne visas lietas var aizņemties un dāļāt citiem, citādi jūs sagaidīs neveiksme.

Visizplatītākā reize ir tad, kad draudzenei nav ko vilkt, un tev vienkārši ir tas T-krekls, kas ļoti labi piestāv tavai draudzenei. Jūs nevarat samainīt vai vienkārši atdot drēbes, kuras jums it kā nav vajadzīgas!

Tā kā drēbes, kuras valkājat katru dienu, absorbē enerģiju – gan labu, gan sliktu. Tātad, ja jūs atdodat T-kreklu vai kādu citu apģērbu, jūs atdodat daļu no sevis un savas enerģijas.

Starp citu, apavi satur visvairāk enerģijas. Ja jūs aizņematies apavus, tad tikai tos, kas nav valkāti ļoti ilgu laiku. Bet lietu pārdošana ir normāla parādība – jums par to maksā naudu, kas nozīmē, ka lietas savienojums ar jums tiek pārtraukts.

Nedrīkst pieļaut, ka dārglietas tiek samainītas vai atdotas. Šķiet, ka šeit nav nekā bīstama – tikai akmeņi un metāli arī labi absorbē īpašnieka enerģiju un tiem nepatīk ja saimnieks mainās. Tāpēc, piemēram, vecās rotaslietas var kaitēt tās īpašniekam.

Dīvainā kārtā jūs arī nevarat dot sāli draugam vai draudzenei. Jebkurā gadījumā no rokas rokā noteikti nevarat. Tā kā sāls kristāliem ir arī atmiņa un tie absorbē jūsu enerģiju. Turklāt ar sāli ir saistītas daudzas zīmes un ceremonijas, tāpēc mēs neiesakām, piemēram, dot sāli pat kaimiņiem.

Lasi vēl: Kāpēc nevajadzētu fotografēties rudens dzeltenajās lapās: acīmredzams iemesls, par kuru neviens nedomā

Arī ar maizi nevar dalīties. Lai gan šeit noteikumi ir vieglāki. Jūs nevarat dot pēdējo maizi mājā (parasti jūs nevarat dot nevienu pēdējo priekšmetu mājā) – pretējā gadījumā jūs nesat sev nelaimi. Jūs nevarat pats pārnest maizi pāri slieksnim, lai neatdotu ģimenes labklājību. Pēc saulrieta jūs nevarat dāļāt maizi, jo pretējā gadījumā jums tiks nodarīts kaitējums.

Avots:

astro

Pievienot komentāru