Pola Volkera meita beidzot ir saņēmusies no ģimenes arhīva publiskot retu video ar viņas mirušo tēvu

Pirms sešarpus gadiem traģiski bojā gājušā Holivudas aktiera Pola Volkera 21 gadu vecā meita vietnē Instagram kopīgoja video no ģimenes arhīva. Tajā viņa parādīja, kādu pārsteigumu sagādāja tēvam viņa dzimšanas dienā, pēkšņi ieejot viņa istabā, kad viņš to negaidīja.

”Es nekad nebiju domājusi, ka padalīšos ar šo. Bet tas bija pareizi”, šādi komentē Volkera meita zem publiskotā video materiāla. Tēvam ar meitu bija ļoti tuvas attiecības. Interneta vidē ir iespējams atrast simtiem ģimenes kopīgās fotogrāfijas.

Medova ir vienīgais aktiera bērns. Meitenes māte ir Volkera bijusī draudzene Rebeka Soterosa. Līdz 13 gadu vecumam Medovu audzināja māte, un 2011. gadā meitene sāka dzīvot pie tēva. Medova tagad strādā sava tēva fondā, kas šobrīd vāc līdzekļus Losandželosas Pārtikas bankai, lai palīdzētu koronavīrusa upuriem.

Atgādinām, ka Pols Volkers gāja bojā autoavārijā 2013. gada 30. novembrī kopā ar savu draugu Rodžeru Rodu, kurš zaudēja vadību un ietriecās ielu apgaismojuma stabā.

Pols Volkers bija 40 gadus vecs. Pēc šīs traģēdijas tūkstošiem aktiera fanu sēroja un notikuma vietā atstāja sveces un ziedus. Policija izmeklēšanas laikā paziņoja, ka pie avārijas vainīgs ir viennozīmīgi bijis ātrums. Automašīna Porsche notikuma vietā sadega.

Lūk arī video, kuru Medova tikai tagad ir gatava atrādīt sava tēva faniem: 

 Arī interesanti: Slavenā pareģe Vanga paredzēja trīs “lūzuma punktus” 2021. gadā. Vai piepildīsies?

Video redzams cik Pols Volkers ir priecīgs ieraudzīt savu meitu un no laimes metas viņu apskaut. Šajās pāris sekundēs ir jūtama neticama mīlestība starp meitu un tēvu.

COMMENTS

Pievienot komentāru