Puisis ziedoja dzīvību un izglāba klasesbiedreni. No šī stāsta saceļas zosāda

Meitenes klasesbiedrs Trevins Anspahs, uz kuru tikko izšāva, uzkrita tieši meitenei virsū. Pēc meitenes teiktā, viņš to darīja speciāli, lai aizsegtu viņu ar savu ķermeni.

Pateicoties puiša asinīm, kas lija viņai virsū, meiteni noturēja par mirušu. Tāpēc slepkava pārkāpa viņai pāri un devās tālāk. Policija ieradās ļoti operatīvi. Kad policija atklāja uguni, slepkava nošāvās.

Lasi arī: Policists ierauga bērnu ieslēgtu saules sakarsētā automašīnā, izsit logu, bet tad saprot, ka izdarījis lielu kļūdu

Pēc notikušā meitene ļoti ilgu laiku nevarēja atgūties. Atmiņas par notikušos nedeva viņai mieru un noveda histērijā. Bet viņai līdzās bija tēvs, kurš visiem spēkiem centās meitu atbalstīt.

Trevina mātei pastāstīja par dēla varonīgo rīcību, un tagad viņa ļoti ar viņu lepojas. Sievietei, protams, tas ir ļoti liels zaudējums, bet viņa ir priecīga, ka viņas dēls pat pēdējā savas dzīves brīdi neaizmirsa par citiem cilvēkiem un spēja izglābt meitenes dzīvību.

 

Pēc kāda laika meitenei izdevās tikt notikušajam pāri un pat atsākt mācības. Viņa joprojām ar šausmām atceras notikumu, kura dēļ viņai nācās zaudēt draugu. Un viņa nebeidz pateikties savam varonim, ka viņš izglāba viņas dzīvību.

Šobrīd meitene pavada daudz laika ar saiem tuviniekiem un draugiem, novērtējot katru kopā pavadīto mirkli.

Avots:

scifakt

COMMENTS

Pievienot komentāru