Rīgā kaķis iesprūdis ceturtā stāva kāda dzīvokļa logā. Diemžēl šis stāsts beidzās bēdīgi.

16. jūnijā tika izvietota vietnē ”Facebook” fotogrāfija, kurā redzams kaķis, kurš iesprūdis ceturtā stāva dzīvokļa logā. Tika meklēts saimnieks. 

Lasi vēl: Viņa krāsoja uzacis taksometrā… Un tad zīmulis caurdūra viņas aci! Nekad tā nedariet.

Kāda sieviete publicēja šo informāciju ar cerību, ka ātri vien atradīs saimnieku, kurš dzīvnieciņu izglābs, taču tā nenotika. Sieviete izsauca VUGD.

Glābējiem pa tālruni izstāstīja situāciju un nobrīdināja, lai ņem automašīnu ar trepēm. Protams, atbrauca mašīna bez trepēm, nācās vēl gaidīt otru mašīnu, kurai būtu trepes. Atbrauca.

Sieviete bija šokēta par apkārtējo rīcību, jo neviens nepacentās izsaukt glābšanas dienestu, kaut redzēja daudzi cilvēki. Diemžēl pūkainais ķepainis jau bija miris. Nav zināms cik ilgi viņš tur pavadīja.

Daudzi komentāros diskutē par to, kā kaķis varēja atrasties šādā pozā, taču kaķu turētāji ir pārliecināti, ka kaķis uzkāpa uz loga augšējās daļas un iekrita.

Zinātāji teic, ka iespējams saimnieki ir devušies uz laukiem astpūsties. Cilvēki komentāros lūdz, lai ie šī dzīvokļa durvīm atstāj zīmīti, lai saimnieki kaut nedaudz nožēlo savu rīcību.

Cerēsim, ka šī būs mācība visiem kaķu īpašniekiem, kuri šādi atstāj logu vaļā! Padalies ar šo informāciju, nepaej garām!

avots

 

Pievienot komentāru