Rīt, 31.oktobrī gaidāms zilais mēness. Tas apvienojumā ar Helovīnu jeb mirušo dienu radīs īpašu gaisotni visas dienas garumā

Zilais mēness ir otrais pilnmēness mēnesī, kas pats par sevi ir nasta uz psihi un emocijām. Pilnmēness vienmēr ir stress, un zilais pilnmēness ir divkāršs stress. Tiek uzskatīts, ka šī parādība nenes labus notikumus. 

Gluži pretēji, tas izraisa neirozes, psihozes, pēkšņas garastāvokļa maiņas un izmaiņas dzīvē, kas arī nerada prieku. Pilnais zilais mēness 2020. gada 31. oktobrī sakrīt ar planētu Urāns, kas pastiprinās dumpīguma, kā arī zvaigzne Hamal, kurai ir Marsa un Saturna raksturs, provocē nežēlību un vardarbību, bet ir noderīga laulības priekšlikumiem un veiksmei mīlestībā.

Un Zilais Mēness uzlabos sievišķīgo jutekliskumu un seksualitāti. Tāpēc gan mīlestības, gan attiecību ziņā visas Pilnmēness dienas var rēķināties ar panākumiem, ievērojot savstarpīgumu. Pārējos plānos viss nav tik rožaini: retrogrādais Merkura laukums ar Saturnu plašsaziņas līdzekļos sniegs niknas tenkas, dezinformāciju un ļaunprātīgas antikas.

Un tieši šis astroloģiski neveiksmīgais laiks tika izvēlēts prezidenta vēlēšanām Amerikas Savienotajās Valstīs, kas drīz notiks 2020. gada 3. novembrī ar pilnu negatīvisma kopumu.

Līdz 15. novembrim – līdz nākamajam Jaunam Mēnesim – dzīvē nebūs miera. Mājsaimniecības līmenī esiet piesardzīgs ar saviem vārdiem, ievērojiet attālumu attiecībās, esiet piesardzīgs braukšanas laikā.

Mīlas attiecības Zilā Mēness periodā var pārbaudīt arī pēc spēka, un tās vai nu saglabājas un attīstās, vai arī, pilnībā iekļaujot Urānu savā dzimšanas diagrammā, uz ilgu laiku beigsies ar šķiršanos.

Zilais Mēness atradīsies Vērsī, kas ir atbildīgs par materiālo bagātību. Bet debesu aina šoreiz neveicina labklājību un panākumus. Šajā laikā ir ļoti nevēlami tērēt naudu, veikt ķirurģiskas operācijas, doties ceļojumā, doties uz kalniem, mežā, kārtot lietas, staigāt tumsā, tāpēc esi modrs.

Svarīgi, ka tieši šajā naktī no 31. oktobra līdz 1. novembrim tiek svinēti senie ķeltu maģiskie svētki par dzīves piedzimšanu no nāves – Helovīni, kas ir īpaši populārs ASV un Kanādā. Latvijā šī diena ir populārāka starp jauniešiem un starp cilvēkiem, kuri mīl visu neparasto un maģisko. Mirušo dienas svētki notiek Visu svēto katoļu dienas priekšvakarā.

Citas pasaules svētku enerģija apvienojumā ar pilnmēness spēku Vērsī daudziem šajā laikā būs noderīga atteikšanās no sliktiem ieradumiem, nabadzības, neveiksmēm, un vientulības.

Lasi vēl: Tiek nosauktas zodiaka zīmes, kurām novembrī nesanāks izvairīties no problēmām – tās cietīs un lies rūgtas asaras

Šī būs brīnišķīga diena, kurā jūs varat izbeigt savas bailes, šaubas par sevi, dažādus kompleksus. Vienkārši sēdiet ar iedegtu sveci Zilā Mēness gaismā, domājiet, sapņojiet, uz papīra uzrakstiet visu, no kā vēlaties šķirties, pēc tam iznīciniet papīru, kā vien iespējams. Tas darbosies. Gadā ir ļoti maz šādu dienu.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru