Tiek nosauktas zodiaka zīmes, kurām novembrī nesanāks izvairīties no problēmām – tās cietīs un lies rūgtas asaras

Kādām zodiaka zīmēm vajadzētu sagaidīt neveiksmi 2020. gada novembrī? Kurus sagaida melnā svītra? Atbildes uz šiem jautājumiem ir materiālā.

Neveiksmes un bēdas notiek visiem. No tā nevar izvairīties. Neskatoties uz to, šādi dzīves periodi ir svārstīgi – pēc melnās svītras vienmēr nāk baltā krāsa. Pateicoties tam, dzīve spēlē ar krāsām.

Tāpēc mēs patiesi novērtējam mirkļus, kad ar mums notiek kaut kas labs. 2020. gada novembrī līdzsvars starp dzīves melnajām un baltajām svītrām tiks izjaukts. Astrologi pastāstīja, kādas zodiaka zīmes ir paredzētas nepatikšanām un neveiksmēm rudens pēdējā mēnesī.

Zodiaka zīmes kuras nevar izvairīties no problēmām 2020. gada novembrī:

Auns

2020. gada novembrī Auns gatavojas nopietnai pārbaudei. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji saskaras ar saasinājumu attiecībās ar ģimeni un draugiem.

Lai saglabātu vismaz kaut kādu līdzsvaru un izvairītos no “neatgriešanās punkta”, Aunam jāsaprot, ka viņu viedoklis nav vienīgais pareizais, un jāiemācās respektēt citu viedokli.

Vēŗsis

Vērsim 2020. gada novembris nebūs patīkams mēnesis. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji būs uzņēmīgi pret negatīvām domām, skumjām un pat depresīviem stāvokļiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru