Rozīņu novārījums ir viegli pagatavojams un ir ar tik lielisku efektu! Izmaiņas ir tūlītējas! Vitamīnu bomba!

Rozīnes jeb kaltētas vīnogas ir īsts vitamīnu dārgums. Šī oga var uzlabot ķermeņa stāvokli. Rozīņu uzlējumu var lietot gan pieaugušie, gan mazi bērni. Žāvētas tumšās vīnogas tiek uzskatītas par visgaršīgākajām.

Ar šo ogu palīdzību jūs varat izvairīties no anēmijas parādīšanās un uzlabot asinsriti. Buljona derīgās īpašības Žāvētās vīnogās ir daudz noderīgu vitamīnu un minerālvielu. Rozīņu novārījuma priekšrocības nav noliedzamas: pateicoties C vitamīna saturam, ir iespējams novērst saaukstēšanos, gripu un citas sezonālas vīrusu infekcijas, uzlabot ķermeņa izturību.

Šo ogu novārījums ir īpaši noderīgs maziem bērniem normālai ķermeņa attīstībai. Tomēr šī infūzija nav piemērota visiem. Tātad cilvēkiem ar nopietnām kuņģa un zarnu trakta slimībām rozīņu novārījums var tikai kaitēt, izraisīt aizcietējumus vai saasināt citas esošās problēmas.

Žāvētas vīnogas ir ne tikai garšīgas, bet arī labākais līdzeklis mājas aptieciņā. Lai ķermenis darbotos pareizi, ir nepieciešams dzert daudz šķidruma. Un aknām vairāk nekā citiem orgāniem ir nepieciešams šķidrums, kas attīra tās no kaitīgām vielām. Tomēr dabiskā ķermeņa attīrīšana notiek diezgan lēni. Tāpēc, lai paātrinātu šo procesu, aknām varat izmantot rozīņu novārījumu.

Kā saprast, kad ir pienācis laiks attīrīt aknas

Neskatoties uz to, ka tīrīšanas procedūra tiek veikta mājās, tā spēcīgi ietekmē ķermeni. Tāpēc ir vairākas pazīmes, pēc kurām var saprast, ka ir laiks attīrīties. Starp tiem: ikdienas reibonis; miegainība; letarģisks stāvoklis; pastāvīga slikta dūša vai pat vemšana; zarnu traucējumi; bāla sejas krāsa; liekais svars.

Ir vairākas slimības, kuru dēļ labāk atteikties no uzlējuma. Starp tiem: akmeņi žultspūslī; diabēts; aknu mazspēja; tuberkuloze; jebkuras etioloģijas čūla; akmeņi nierēs; saaukstēšanās, drudzis. Ja cilvēkam ir diagnosticēta nopietna aknu slimība, tad labāk ir atlikt tās attīrīšanu.

Lasi vēl: Atrasts leģendārais kuģis “Terror”, kas mistiski pazuda teju pirms 170 gadiem, bet tas kas atklājās iekšienē biedē

Vispopulārākais līdzeklis aknu ārstēšanai ir rozīņu novārījums; orgāna tīrīšana ilgst tikai 2 dienas. Lai to pagatavotu, nepieciešamas tikai tumšās rozīnes. Novārījuma iegūšanas posmi: traukā ielej puslitru ūdens; tad pievieno 300 g rozīņu; ielieciet katliņā visu un uzvāriet; vāra 2 minūtes; noņem un atstāj ievilkties vismaz 24 stundas.

Rozīņu novārījuma izmantošanas shēma aknām izskatās šādi:

Iegūto uzlējumu katru rītu lieto 300 ml. Šo uzlējumu var dzert gan aukstu, gan karstu. Ikviens to izvēlas kā pats vēlas, jo rozīņu ieguvumi no tā nemainās. Lai attīrītu aknas, pietiek ar novārījuma lietošanu 2 dienas, bet slimību ārstēšanai būs nepieciešama visa nedēļa.

Arī noderīgi: Riekstu diēta! Plašs materiāls! 

COMMENTS

Pievienot komentāru