Šāda diena – reizi tūkstošgadē: 02.02.2020. – šī ir diena, kad mums ir iespējas izvēlēties un mainīt savu likteni

Kā pavadīt šo dienu un atlikušo vakaru?

Pirmkārt, 2. februārī vajadzētu izteikt vēlmes, sapņot, vizualizēt un detalizēt. Iedomājieties, ka viņi piepildīsies, ienirt savās sajūtās, gūstiet no viņiem prieku.

Iegremdējieties sapnī, it kā jūs jau turētu savās rokās “laimes putnu”. Iedomājieties, kādas emocijas jums rodas situācijā, kad sapnis ir piepildījies. Centieties detalizēti padomāt, lai apsvērtu, sajustu un pieskartos kārotajam. Sirsnīgi priecājies par visu.

2020. gada 2. februāris ir ideāls datums, lai pārtrauktu satraucošās attiecības un sāktu dzīvi no nulles. Tagad jums nav nepieciešams nekas papildus. Lieciet sevi priekšplānā – tagad neviens nav svarīgāks.

Atbrīvojiet sevi no visa negatīvisma, visa, kas aprauj jūsu dvēseli, atbrīvojiet galvu no negatīvām domām. Neskatieties, neklausieties un nelasiet sliktas ziņas. Apkārt sev radiet laipnu un gaišu atmosfēru.

Lasi vēl: Mamma skarbi atklāj visiem, kādēļ nevajadzētu doties ciemos pie tikko jaundzimuša bērniņa un viņa mammas

Šajā dienā nekādā gadījumā nevajadzētu ļauties skaudībai, meliem un negatīvām domām. Palīdziet, atbalstiet, dariet un dodiet labu. 02.02.2020 diena var mainīt visu jūsu nākotnes likteni!

Avots:

nesnilos

Pievienot komentāru