Šai meitenei ir ļoti reta slimība, bet viņu vecāku rīcība ir pelnījusi visu cieņu…

Lai gan pilnīgi visi Džuliānas orgāni bija labā darba kārtībā, ārsti baidījās, ka meitenīte neidzīvos ilgāk par 24 stundām. Sava sejas defekta dēļ viņa ar grūtībām varēja elpot un teju vispār nespēja neko norīt.

Lasi vēl: Viņš ir veicis vairāk kā tūkstošiem abortu un beidzot saņēmās parādīt kā tas izskatās no iekšpuses

Turklāt Džuliāna piedzima kurla, jo viņai nebija paguvusi attīstīties dzirdes sistēma. Lielākā daļa vecāku šādā gadījumā būtu nolaiduši rokas, taču Vetmoru ģimene nolēma cīnīties par savas meitas nākotni.

Ārsti jau ir veikuši vairākas ļoti sarežģītas operācijas, kuras uzlaboja Džuliānas situāciju. Taču izkoriģēt meitenes ārējo izskatu pagaidām nav iespējams. Meitene pašlaik vēl tikai aug un attīstās, tādēļ viņas sejā nav iespējams likt implantus. Turklāt meitenīte dzīvo pilnvērtīgu dzīvi.

Viņa apmeklē skolu speciāliem bērniem, turklāt viņai ir ļoti lieli panākumi mācībās. Tāpat meitene aktīvi nodarbojas ar sportu un mīl rotaļāties arī ar citiem bērniem. Pavisam nesen viņai uzradās labākā draudzene, ar kuru viņas ļoti lieliski saprotas.

Šo meiteņu draudzība ir pelnījusi veselu atsevišķu stāstu, jo sākotnēji abas meitenes dzīvoja divos dažādos pasaules stūros. Džuliānas labākā draudzene ir viņas vienaudze Danika. Viņa piedzima Ukrainā, turklāt arī šai meitenītei ir Tričera-Kolinsa sindroms, taču viņai šī slimība nav tik izteiktā formā. Taču Danikas vecāki no meitenes atteicās un atstāja viņu bērnu namā.

Lasi vēl: Šīs zīmes ir dzimušas, lai mainītu pasauli uz labo pusi. Vai jūti sevī Visuma enerģiju?
Džuliānas vecāki internetā izlasīja, ka Danikai ir nepieciešama palīdzība. Viņas vecāki pārlidoja pāri okeāna, lai tiktos ar Daniku, un, tikai mazliet pabūdami viņas klātbūtnē, nolēma meitenīti adoptēt.
Džuliāna ar Daniku sadraudzējās teju uzreiz. Viņas tagad jau vairākus gadus dzīvo viena no otras neatdalāma. Vetmori nolēma adoptēt vēl trīs bērnus. Tagad viņi kalpo kā piemērs lielai un draudzīgai ģimenei.
Džuliānas vecāku piemērs rada cieņu pret viņiem. Šo cilvēku labsirdība un mīlestība ir vārdiem neaprakstāma! Ja jūs aizkustināja šis stāsts, tad noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

avots

 

Pievienot komentāru