Samsung Galaxy S10+ atzīts par telefonu ar labāko pašbilžu kameru

Neatkarīgā mobilo tālruņu testā – DxOMark par labāko telefona kameru pašbilžu uzņemšanai atzīts Samsung Galaxy S10+ telefons. DxOMark Mobile tabulā pirmo vietu ieguvusi arī jaunā viedtālruņa aizmugurējā kamera.

Pašbilžu un aizmugurējās kameras bilžu vērtēšanā tika pārbaudīta Galaxy S10+ trīs objektīvu kameras ekspozīciju, kontrastu, krāsas, automātisko fokusēšanu, struktūru, trokšņus, zibspuldzi, video stabilizāciju, tālummaiņu un mākslinieciskas attēla izpludināšanas (bokeh) funkciju.

Galaxy S10+ priekšējā kamera DxOMark pašbilžu vērtējumā ierindojās pirmajā vietā, iegūstot 96 punktus, arī tabulas kopvērtējumā tas ir pirmajā vietā ar 109 punktiem (114 par foto, 97 par video), kas pašlaik ir visu laiku augstākais aizmugurējās kameras rezultāts.

Augstu novērtētas Galaxy S10+ kamera funkcijas:

• Lēca ar duālo atveri, kas darbojas kā cilvēka acs, lai automātiski pielāgotos gaismai un nodrošinātu profesionālas kvalitātes fotoattēlu pat pazeminātas gaismas apstākļos. Tā patstāvīgi pielāgojas starp f/1.5 un f/2.4 atverēm.

• Priekšējo un aizmugures UHD ierakstīšanu un atskaņošanu ar reālistisku videoattēla kvalitāti un – pirmo reizi nozarē – iespēju ar aizmugures kameru ierakstīt profesionāla līmeņa video HDR10+ kvalitātē, kas būs līdzvērtīga kino.

• Ultra platā lēca, ar ko vietas un notikumi ir redzami tāpat kā dzīvē. Pilnīgi jaunā lēca ar 123 grādu redzes leņķi ir ideāli piemērota visas ģimenes iemūžināšanai vienā fotogrāfijā – neviens vairs nepaliks ārpus kadra.

• Telefoto lēca piedāvā divkāršu optisko tālummaiņu un desmitkāršu digitālo tālummaiņu, lai varētu uzņemt attēlus jebkurā skatā, no jebkura leņķa un no jebkura attāluma.

• Super Steady attēla ieraksts ar digitālo stabilizācijas tehnoloģiju nodrošina, lai kamera fokusētos ikreiz, kad vēlaties nofotografēt kustīgus objektus vai cilvēkus. Galaxy S10+ kamera palīdz ierakstīt plūstošus un stabilus video pat visaktīvākajos apstākļos – no slēpošanas līdz riteņbraukšanai un peldēšanai.

DxOMark — interneta vietne, kas nodarbojas ar nozarē ierasto kameru, lēcu un viedtālruņu attēlu kvalitātes standartu mērīšanu un vērtēšanu — DxOMark Selfie un DxOMark Mobile testus veic saskaņā ar stingru protokolu, izmantojot rūpnieciskā līmeņa laboratorijas rīkus. Rezultātā tiek apvienots inženieru veiktais ierīču foto un video kvalitātes novērtējums, sniedzot neitrālus un uzticamus testu datus par viedtālruņu kameru darbību. DxOMark piešķir papildu vērtējumus par fotogrāfiju un video kvalitāti un apvieno tos vienā vērtējumā. Jo augstāks vērtējums, jo labāka attēla kvalitāte.

Pievienot komentāru