Iemācieties mazāk runāt – vārdi un domas ietekmē mūsu dzīvi

Liekas un nesaturiskas sarunas lieki patērē tavu enerģiju, it īpaši, ja tās tiek emocionāli papildinātas.

Kad tavā dzīvē notiek kaut kas svarīgs, izmēģini kādu praksi – vienkārši nestāsti par to nevienam, pat tad, ja tev neiedomājami niez ar kādu to apspriest. Ja kaut kas notiek – paturi to pie sevis, tad tu saglabāsi sevī visu šī notikuma spēku un potenciālu.

Tāpat arī tad, kad kāds cenšas iesaistīt tevi savos stāstos, vienkārši saglabā mieru un seko līdzi savām emocijām, neļauj tām valdīt par tevi vai iesaistīt svešas emocijas. To ievēros arī apkārtējie – kādā spēka un noslēpumainības oreolā tu atradīsies, bet patiesībā tu vienkārši būsi saglabājis sevi, taupot sevi kam vērtīgākam, nekā tukša muldēšana.

Vārdi un domas ietekmē mūsu dzīvi. DNS uztver cilvēku runu!

Zinātnieki ir nonākuši pie pārsteidzoša secinājuma, ka DNS spēj uztvert cilvēku runu. Tās „ausis” pielāgotas skaņas viļņu uztveršanai. Bet klusa lasīšana, izmantojot elektromagnētiskos kanālus, nonāk līdz pat šūnu kodoliem. Viens teksts spēj atveseļot mūsu iedzimtību, savukārt cits to traumēs.

Lūgšanu vārdi pamodina ģenētiska materiāla rezerves spējas. Bet lāsti sagrauj viļņu programmas, un līdz ar to arī traucē organisma normālu attīstību.

Arvārdos izteiktu domas spēku cilvēks ietekmē savu ģenētisko aparātu. Tā bērns, saņemot noteiktu programmu no saviem vecākiem, izaugs par skandalētāju un plaši izmantos lamuvārdus. Tādējādi sagraujot sevi un savu apkārtējo vidi – gan sociālo, gan psiholoģisko. Un šādi tas turpināsies no paaudzes paaudzē.

Līdz ar to mūsu gēniem nebūt nav vienalga, par ko mēs domājam, ko runājam, kādas grāmatas lasām. Vārda spēks var izraisīt vēzi, bet var arī dziedināt cilvēku.

Kā vārdi un domas ietekmē mūsu dzīvi

Vai esat kādreiz aizdomājušies, kādā veidā vārdi un domas spēj ietekmēt mūsu dzīvi?

Patiesība tie nevis vienkārši ietekmē, tie veido mūsu dzīvi. Un no tā, ko jūs sakāt, ir atkarīgs tas, kādu dzīvi jūs nodzīvosiet.

Apskatīsim mūsu dzīvē izplatītākās frāzes, un kādu iespaidu tās patiesībā atstāj uz mūsu dzīvi.

Sakot: „Neko sev!”, jūs vienkārši nevarēsiet iegūt daudz. Vai arī jūsu dzīvē ir gadījies, ka jums kaut kas pietrūkst? Visiem tiek, bet jums nē? Tā ir visuma atbilde uz šo frāzi.

Cik bieži jūs mēdzat teikt „es vispār neko nedzirdu (neredzu, nejūtu utt.)”? Protams, ka šādi vārdi pievilks jums pavisam reālās acu, ausu vai deguna slimības.

Sakot un domājot „esmu resna” jūs tik tiešām saņemsiet liekos kilogramus.

Sakot „es tievēju” jūs iegūsiet slimības un sāksiet justies sliktāk. Nomainiet šo frāzi ar „es kļūstu slaidāka” un tad šīs domas ietekmēs jūs pozitīvi.

Sakot „man nav naudas”, jūs attiecīgi nekad nespēsiet sasniegt finansiālu labklājību. Finanšu piesaistīšanai lieliski kalpo frāze „Pie manis viegli un bieži nāk nauda!”. Un tiklīdz jūs ar savām negatīvām domām vairs nekavēsiet kārotā ienākšanu jūsu dzīvē, uzreiz varēsiet sajust, cik viegli jums paveras aizvien jaunas iespējas naudas līdzekļu ieplūšanai jūsu makā!
Novēlot kādam „Uz veselību!” jūs patiesi ziedojat daļu no savas veselības. Ievērojiet to!
Arī vārdi „man nekā nav” programmē uz to, ka jūsu dzimtā nekad nekā nebūs!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru