Saskaņā ar seno ķīniešu kalendāru jūsu liktenis ir ierakstīts jūsu dzimšanas gada pēdējā ciparā

Uguns (6, 7)

Uguns cilvēki vienmēr ir izsalkuši pēc piedzīvojumiem un nekad neatsakās izpētīt kaut ko jaunu. Viņi ir ļoti aktīvi un enerģiski cilvēki ar izcilu vadītāju spējām; viņiem patīk sacensties un uzvarēt.

Uguns cilvēki, kā likums, ir pievilcīgi, viņi nevar izturēt vientulību, dodot priekšroku sev apkārt cilvēkiem un pastāvīgai kustībai. Turklāt viņi ir ārkārtīgi piesaistīti tuviniekiem un visādā ziņā atbalsta jebkādas ģimenes saites.

Ugunīgi cilvēki izceļas ar augstu pašnovērtējumu un pārliecību par sevi, viņi ir gudri un draudzīgi, izlēmīgi un efektīvi, kā arī ar oratorisku talantu. “Ugunīgo” cilvēku trūkumi ir viņu agresivitāte un pārmērīga vēlme sasniegt mērķus ar jebkādiem līdzekļiem. Turklāt viņi ir pārāk emocionāli un cieš no pacietības trūkuma.

Koks (4, 5)

Cilvēki, kas dzimuši Koka paspārnē, ir ļoti dāsni. Viņi stingri ievēro savus principus, viņiem patīk izpētīt pasauli un analizēt informāciju, kā arī viņiem ir reta pārliecināšanas spēja. Koka cilvēki ir ļoti mākslinieciski un radoši, kas bieži izpaužas it visā, kam viņi var pielikt roku. Viņi ir čakli un vienmēr meklē sev ko interesantu, cenšoties pastāvīgi būt aizņemti un ticot, ka darbs ir viņu spēku labākā izmantošana.

Pašapziņa ir viena no viņu labākajām īpašībām. “Koka” cilvēki vienmēr ir pateicīgi par visu, kas viņiem ir, un nemēģina dzenāt pārmērības vai lēkt pār savu galvu, kaut arī viņu interešu sfēra ir ļoti plaša un daudzveidīga.

Koka cilvēku trūkumi ietver viņu izšķērdību. Viņi grēko ar to, ka var uzņemties vairāk uzdevumu, nekā var tikt galā, un tāpēc bieži sevi pārslogo ar darbu, kas nevienam nenāk par labu. Citiem vārdiem sakot, koka cilvēkiem vajadzētu iemācīties noteikt sev ierobežojumus un pareizi aprēķināt savus spēkus.

Ūdens (2, 3)

Ūdens cilvēki ir gādīgi un atsaucīgi, kā arī zina, kā just līdzi citiem. Viņi ir ļoti elastīgi un lieliski spēj iet līdzi plūsmai. Turklāt viņi ir gudri un radoši. Ūdens cilvēkiem ir pārsteidzoša iztēle un viņi nebaidās to izmantot. Viņu vidū ir daudz izcilu filozofu un domātāju, viņi ir ļoti neatkarīgi un visbiežāk apgūst vairākas profesijas. Ūdens pārstāvjiem ir nevainojamas komunikācijas spējas un viņi var būt ļoti pārliecinoši.

Jāatzīmē arī viņu izcilās spējas diplomātijas jomā. Viņi ir ļoti intuitīvi un spēj uzņemt lietas, no kā izvairās citi cilvēki. Viņi ir labi organizatori un ne mazāk labi izpildītāji, kuri zina, kā pamanīt apkārtējo cilvēku talantus un palīdz tos attīstīt.

Ūdens cilvēki var būt noslēpumaini un patiesi un nekad nedalīt savus noslēpumus ar citiem. Turklāt viņiem ir izteikta tieksme manipulēt. Viņi vienmēr un it visā cenšas atrast vienkāršu un vieglu izeju, jo viņus atšķir zināma pasivitāte.

Lasi vēl: 3 pazīmes pēc kurām var pateikt, ka vīrietim galvā šaudās domas par krāpšanu

Metāls (1, 0)

“Metāla” cilvēki ir ļoti izturīgi, neatkarīgi un pašpaļāvīgi, kas ir viņu spēcīgā rakstura spēka dēļ. Viņi mīl sevi, bet prot arī rūpēties un cienīt citus. Viņi, kā likums, ir diezgan ierobežoti, bet zem ārēja spiediena aktīvi un nesatricināmi aizstāv savu viedokli. Šī elementa pārstāvji tiecas pēc kārtības un dod priekšroku līdzsvaram un tīrībai visās šī vārda nozīmēs. Viņus izceļ uzticamība un izlēmība, lai gan dažreiz viņi turas nedaudz atsevišķi, nemēģinot būt pūlī.

Kad metāla cilvēki zina, ko meklē un vēlas, tad viņu apņēmību var apskaust, jo šķēršļi un neveiksmes nekad nespēj viņus novērst no ceļa. Viņiem nav bail no vientulības, un vienīgais, ko viņi vēlas no sabiedrības, ir viņu sasniegumu un panākumu atzīšana.

Starp metāla cilvēku trūkumiem var atzīmēt viņu periodisko impulsivitāti. Apzināti vai zemapziņā viņiem visiem ir neatvairāma tieksme pēc greznības, naudas un varas. Viņi bieži var būt spītīgi un nepamatoti.

Avots:

news