Saskaņā ar seno ķīniešu kalendāru jūsu liktenis ir ierakstīts jūsu dzimšanas gada pēdējā ciparā

Saskaņā ar seno ķīniešu kalendāru, uz kura ir veidots austrumu horoskops, katrā laika brīdī uz Zemes dominē viens no pieciem galvenajiem elementiem – Zeme, Uguns, Koks, Ūdens un Metāls, vēsta Mesaje Inspirationale.

Astrologi ir pārliecināti, ka šie elementi spēcīgi ietekmē ne tikai dabu, bet arī cilvēka raksturu. Viņi nosaka viņa garīgo organizāciju, ieradumus un atkarības. Kurā gadā tu esi dzimis? Paņemiet sava dzimšanas gada pēdējo ciparu un uzziniet par sevi kaut ko jaunu!

 

Lūk, kurš elements atbilst jūsu skaitlim:

Zeme (8, 9)

Zemes elementu cilvēki ir uzticami un pacietīgi. Zemes spēki viņiem uzliek atbildību par tuviniekiem. Viņiem ir daudz ambīciju, bet viņi ir arī ideālisti. Viņiem ir labi attīstīta intuīcija.

Apkārtējie cilvēki cenšas būt līdzvērtīgi “zemes bērniem”, jo viņiem ir labi attīstītas morāles un ētikas vērtības. Zemes cilvēki augstu vērtē ētiku un disciplīnu, kā arī zina, kā saprātīgi izmantot savus resursus, ņemot vērā to diezgan konservatīvo raksturu.

Lasi arī: 3 pazīmes pēc kurām var pateikt, ka vīrietim galvā šaudās domas par krāpšanu

Zemes cilvēki labi izturas ar naudu. Viņi spēj redzēt daudzas lietas no viņu perspektīvas viedokļa. Viņi ir ierobežoti emocijās. “Zemes bērniem” trūkst piliena avantūrisma un dzīvīguma. Viņi var būt nežēlīgi un spītīgi. Viņi vēlas visu kontrolēt un bieži vien vadās tikai pēc saviem labumiem un interesēm.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējiem skaitļiem