Šī meitenīte piedzima svarā kā coca-colas mazā bundžiņa(346gramus). Ārsti ar visiem spēkiem pūlējās mazo dzīvībiņu glābt.

Lielbritānijā mediķiem ir izdevies glābt no nāves meitenīti, kura piedzimšanas brīdī svēra nieka 346 gramus.

Šajā Rietumeiropas valstī pirmoreiz 15 gadu laikā piedzima tik mazs neiznēsāts bērniņš, un ārsti uzskatīja, ka viņa izdzīvošanas izredzes ir tuvu nullei. Bet mazulītes vecāki – 25 gadus vecā Kima Brauna un 26 gadus vecais Raiens Evanss nezaudēja cerību un ticēja, ka viss būs labi.

24.grūtniecības nedēļā Kimai sāka uzpampt potītes. Ārsti sievietei diagnosticēja preeklampsiju – nopietnu komplikāciju, kas apdraud ne tikai augļa, bet arī mātes dzīvību. Izmeklēšanā arī tika atklāts, ka mazuļa attīstība ir apstājusies jau 21 nedēļā. Turklāt auglim bija slikti sajūtams pulss.

Lasi vēl: Piedodiet, bet šīs zodiaka zīmes piesaista sev nelaimes kā magnēts. Kur jūs – tur nelaime!

2018.gada 14. jūnijā ārsti steidzami veica ķeizargriezienu. Mazītiņo Izabellu Evansu nekavējoties ievietoja priekšlaicīgi dzimušu zīdaiņu inkubatorā, pieslēdza viņai skābekļa padevi un ietina burbuļplēvē, lai sasildītu.

Kad meitenīte piedzima, viņa svēra aptuveni tikpat daudz, cik kokakolas bundžiņa, bet auguma garums bija mazāks par zīdaiņu mitro salvešu iepakojumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru