Šie cilvēki jūtas izolēti no apkārtējās pasaules, jo drīz ceļš vienkārši būs neizbraucams!

Autovadītājiem vienmēr sagādā problēmas pirmais pavasara mēnesis, kad visi lauku ceļi ir dubļos un praktiski neizbraucami, tad lūk, arī šoreiz par šo tēmu ir stāsts. 

Lasi vēl: Cik labi tu pārvaldi sava auto stūri? Iespējams viss nav tik spīdoši kā tev liekas!

Sākoties pavasarim ceļa posmi: Kurmene – Valle gan caur Mežmuižu, gan caur Sietiņiem ir kļuvuši arvien sliktāki un šobrīd ceļš ir kritiskā stāvoklī. Par šādu situāciju ziņo vietējie iedzīvotāji, kuri sašutuši par briesmīgo ceļu.

Diemžēl šāda situācija ir sastopama ļoti daudzos Latvijas lauku ceļos, tomēr nekas lietas labā netiek darīts. Vieglāk, protams, ir uzlikt ceļa zīmi, ka šis ceļa posms ir slēgts un tiks atjaunota satiksme tikai tad, kad ceļa segums to atļaus.

Ar šādām fotogrāfijām dalās vietējie Kurmenes iedzīvotāji savos ”Facebook” profilos. Sabiedriskais transports uz Valli tiek novirzīts pa apvedceļu t.i Kurmene – Neretas šoseja (5km garšs grants seguma ceļš), kurš ir pedējais ceļš pa kuru varēja vēl izbraukt ar automašīnām uz Valli.

Cilvēki stāsta, ka pēdējā laikā šajā ceļa posmā bija bieži redzamas iegrimušas automašīnas, kuras paša spēkiem ārā netika un nācās iesaistīt citu tehniku.

Šādas situācijas pavasarim sākoties ir bieži sastopamas un autovadītāji neslēpj savas dusmas par to, ka nākas ”lauzt” automašīnas. Jācer, ka drīz pavasaris atkāpsies un iestāsies siltais laiks.

Pievienot komentāru