Uzzini kuri sieviešu vārdi sevī nes negatīvo enerģiju. Grūtības dzīvē garantētas

Vārdus mums dāvā mūsu vecāki, taču daudzi nezin cik nopietni vajag pievērsties bērna vārda piemeklēšanai, jo ar šo vārdu būs jāsadzīvo visu atlikušo dzīvi.

Cilvēka ķermenis ir enerģijas iemiesojums. Kāda ir cilvēka enerģija? Enerģija ir cilvēka dzīvības spēks, kurš sastāv no diviem enerģijas komponentiem: ārējā un iekšējā – ķermenis un garīgais. Tikai patiesi pozitīvas domas ir mūsu veselības pamats.

Dažiem sieviešu vārdiem ir vākāja enerģētika un tas nozīmē, ka šo sievieti vienmēr pavada neveiksmes un dažādas ķibeles. Bērnam dodot vārdu ir jābūt ļoti piesardzīgam, jo šis cilvēks visu atlikušo mūžu dzīvos ar šo vārdu un enerģiju, kas nākusi klāt tā vārdam.

Lasi arī: Vai var dezinficēt vienreizlietojamo masku? Speciālistu viedokļi dalās

Diemžēl šie vārdi nes negatīvu enerģiju, taču ja tu domāsi labas domas un būsi pozitīva, tad neveiksmes no tevis atkāpsies. Tici sev!

Inga

Pēc būtības tas ir diezgan labs vārds, bet šeit kas slēpjas. Visbiežāk šis vārds tiek saistīts ar Skandināvijas auglības Dievu. Ingu aizsargā auglības Dievs. Šis vārds rada spēcīgu vīriešu enerģiju. No vienas puses šī enerģija var papildināt tavu raksturu, taču no otras puses – tā radīs tev papildus grūtības dzīvē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru