Sieviešu zodiaka zīmes, starp kurām visbiežāk dzimst mīļākās. Oi, oi, oi!

Strēlnieks

Strēlnieka sievietei ir tikpat dabiski būt saimniecei, kā zivīmpeldēt ūdenī. Arī sievas lomā viņas nav sliktas, bet “apmešanās” vienā vietā nepatīk viņas temperamentam. Sievietes – Strēlnieki ir mūžīgas klaiņotājas un asu piedzīvojumu meklētājas. Mājās viņaspazaudē dzīves garšu.

Tādēļ šīs dāmas var mēģināt būt ģimenē, bet agrāk vai vēlāk viņi aizbēgs uz brīvību. Viņas var neizbēgt, bet tas notiek tikai tad, ja vīram izdodas nodrošināt viņām kvalitatīvu, regulāru seksu. Pretējā gadījumā Strēlnieks pārkāps ģimenes spēles noteikumus un starp mājas tīrīšanu un ēdiena gatavošanu būs kāda cita vīrieša mīļākā.

Sekss ar Strēlnieka sievieti ir otrais pēc ekstrēmu baudu izjūtas. Sekss ar precētu vīrieti ir arī ārkārtējs prieks. Zīmes pārstāves mīlaizliegtu mīlestību.

Bet tikai kvalitatīvi, lai orgasmi viņas uzlādētu gluži kā akumulatoru. Strēlniekam ir nepieciešams daudz seksa. Un kas notiek ar Strēlnieka sievieti, kuras vīrs ir slikts mīlnieks? Pareizi, viņas izžūst. Un, ja viņas vīrs nevar viņu uzlādēt, viņa mēģinās šo enerģiju iegūt citur. Visticamāk, ka tur Strēlnieks paliks, bet tikai mīļākās statusā.

Dvīņi

Sieviete, kas dzimusi šajā divējādajā zīmē, var būt skaista sieva, bet dod priekšroku mūžīgai kurtizānei, kurai vīrs būs uzticīgs kā mīļotai sievai, bet mīļākais viņu idealizēs kā kārotāko mīļāko. Tas nenozīmē, ka Dvīņi aizliegtā mīlas dēkā meklē seksu. Nē,viņām drīzāk ir vajadzīga mīlestība un “savs” vīrietis.

Un intīmi prieki ir izklaide, ar kuru ir daudz interesantāk un sirsnīgāk. Tāpēc no Dvīņiem ir vieglāk izveidot labu sievu, nekā mīļāko. Viņa, veltot vīrietim roku un sirdi, pārliecina sevi par to, ka tieši ģimenē ir atrodama tā mīlestība, ko alkst dvēsele. Iespējams, tā tas arī būtu, ja vien nebūtu Dvīņu nepastāvīgā daba.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir burtiski radītas laulībām. Ja vēl neesi precējusies, tad steigšus to dari!

Diemžēl nav nekas nepastāvīgāks par Dvīņu sievietēm. Ģimenes dzīvē viņas ļoti ātri ir vīlušās, jo viņās dominē tā daba, kurai svarīgāk ir būt brīvam, bet mīlētam. Ideālā gadījumā šis stāvoklis tiek sasniegts mīļākās statusā. Dvīņi zina, kā mānīt cilvēku un dot viņam tieši tik daudz, lai viņš gribētu atkal un atkal atgriezties.

Avots:

fatelines

COMMENTS

Pievienot komentāru