Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir burtiski radītas laulībām. Ja vēl neesi precējusies, tad steigšus to dari!

Uzziniet, kuras sievietes kļūst par labākajām sievām…

Vēzis

Ja jums izdevās iegūt tās sievietes labvēlību, kas dzimusi zem Vēža zīmes, tad viņas mīlestība būs absolūta, un viņa pati būs gatava sekot jums pat līdz pasaules galam.

Šādas sievietes jūtas vienmēr ir ļoti spēcīgas. Dažreiz tas noved pie pārmērīgas drāmas. Bet tā ir neliela cena, lai dzīvotu paradīzē, kā aprakstīts pasakā “Tūkstoš un viena nakts”.

Ar viņu jūs jutīsities kā karalis, kuru ieskauj visgaršīgākie ēdieni un rūpīgi kopta māja. Katrs vīrietis gribētu apskaut tieši tādu sievieti pēc smagas dienas.

Bērni viņai ir svēti, un tāpēc viņa bieži viņu vajadzības izvirza augstāk par savām.

No sava vīrieša viņa sagaida pieķeršanos, rūpību un godīgumu.

Lauva

Lauvas zīmē dzimusi sieviete ir spēcīga un stingra. Viņa ir īsts karavīrs ar neticamu spēku un spējām. Bet viņai joprojām ir vajadzīgs kāds tuvumā esošais, kurš palīdzēs atvērt skārda kārbas vāku vai uzasināt nažus.

Jūs viņu apbrīnosit. Un viņa ieguldīs visu sevi ikvienā lietā, kas darīta tavā labā. Kopā ar viņu jūs beidzot uzzinājāt, kas ir patiesa mīlestība. Pat tad, kad viņa ir dusmīga, viņa to dara savā veidā burvīgi.

Par saviem bērniem viņa ir gatava cīnīties ar lauvas niknumu. Viņa vienmēr atrodas tuvumā, un, ja kāds mēģinās viņiem nodarīt pāri, viņš netiks sveikā cauri.

Viņa sagaida apbrīnu no sava vīrieša.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru