Sieviešu zodiaka zīmes, starp kurām visbiežāk dzimst mīļākās. Oi, oi, oi!

Sievietes nereti tiek iedalītas sievās un mīļākajās. Tā ir bijis un vienmēr būs. Šis ir mūžsens karš par vīriešiem. Sievas vēlas būt vienīgās. Viņu konkurentes ir mīlētas, bet beigās paliek tikai mīļākās…

Visu nosaka morālā pārliecība, bailes no vientulības, brīvības no sabiedriskās domas utt. Zodiaka zīme ietekmē arī šo īpašību klātbūtni. Ir pazīmes, pēc kurām piedzimst visvairāk potenciālo mīļāko.

Un pat ja izrādījās, ka viņas ir uzticīgas sievas, tad tas ir tikai laika jautājums. Šādām sievietēm ir grūtāk pretoties mīlestības provokācijām.

Skorpions

Šīs zīmes dāmas ir vienkārši radītas, lai būtu mīļākās, pat ja viņas ir precējušās vismaz trīs reizes. Viņu brīvības mīlestība un temperaments nekur nepazūdciešās ģimenes važās. Skorpiona sieviete ir sasodīti pievilcīga, harizmātiska un magnētiski burvīga. Par tādu saka – ragana! Patiešām, Skorpioni ir spējīgi valdzināt un pievilināt, tāpat kā senās grieķu sirēnas.

Vīrieši saprot šī sakara bīstamību, viņiem šķiet, ka viņi ir valgos, no kuriem nevar izkļūt bez zaudējumiem, bet viņi arī nevar kaut ko ar to padarīt. Viņi labprātīgi padodas saldajam Skorpionu gūstam. Parasti nav nekādas izejas no tā. Ja viņiem izdodas izraut sirdi no Skorpiona izturīgajām spīlēm, viņi nevar uz tās saskaitīt rētas.

Tomēr lielākajai daļai vīriešu atrašanās Skorpiona gūstā, ir pagodinoši un prieks. Un pat pārmērīgi augstā cena tos neaptur. Šāda mīlestība apdraud ne tikai vīrieša brīvību, bet arī viņa fizisko veselību un garīgo veselību. Līdz brīdim, kad viņš būs pieradis pie Skorpiona sarežģītā rakstura, viņam būs laiks nopelnīt neirozi, sirmus matus un erektilās disfunkcijas uz fiziskas izsīkuma fona. Seksā šīs sievietes ir negausīgas un nesaudzīgas. Baumo, ka ar dažiem vīriešiem viņas rīkojas gluži nežēlīgi – viņas “apēd” vīrieti tā, lai nevienai citaiviņš netiktu. Īpaši konkurējošajai sievai.

Svari

Svaru sievietespastāvīgi mainās. Un šoreiz – starp būšanu sievām un mīļākajām. Viņām patīk abas šīs lomas. Bet lai kā viņas izvēlētos, viņām ir grūti stabilizēt izvēlēto pozīciju. Tāpēc šīs zīmes sievietes biežāk nekā citas steidzas uz galējībām.

Precoties, Svari solās ne tikai vīram un Dievam būt uzticīgiem, bet arī apsola sev, ka nekad sevi nepazemos ar mīļākās lomu. Tā tas būtu, ja nebūtu šī arvien šaubīgā daba. Svari sāk svārstīties, kad viņu estēta, ideālista un perfekcionista dvēsele nogurst pelēkās ikdienas dzīvē. Dvēsele vēlas skaistumu, mīlestību, romantiku un nelielu intrigu.

Svari ātri atklāj, ka viņām piemīt nāvīgs kārdinātājas talants, ko viņas diemžēl nespēj attiecināt uz savu vīru. Toties tas viņas padara par brīnišķīgām mīļākajām. Tomēr neuzskatiet viņas par seksuāli atkarīgām, kā tas ir Skorpionu gadījumā.

Svaru sievietei ir svarīgs ne tik daudz sekss, cik flirts, laipnība, noslēpums, ko pavada nozagta mīlestība. Ja Svariem gadās, ka viņas iemīlas kādā citā cilvēkā, tad viņas, pārāk nedomājot, nonāk mīļāko kategorijā. Un nemaz to nenožēlo … Nu, katrā ziņā līdz brīdim, kad viņiem atkal tiek piedāvāta sievas loma.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru