Sieviete, kas pazuda okeānā, pēc 1,5 gadiem tika atrasta un šis atradums lika visiem nobālēt un palikt ar mutēm vaļā

Pavisam nesen, 2018. gada jūnija beigās, tēvocim Niningam sākās dīvaini sapņi. Sapnī viņa joprojām atradās tajā pašā pludmalē. Sieviete uzaicināja radiniekus uz jūru. Sākumā onkulis sapņus dzina prom. Viņš uzskatīja, ka viņam vienkārši pietrūkst radinieces. Bet sieviete katru vakaru ieradās viņu redzēt atkal un atkal.

Indonēzieši ir diezgan māņticīgi cilvēki. Tāpēc vīrietis pastāstīja tuviniekiem par saviem sapņiem. Tika nolemts doties uz to pašu kūrortu Rietumjava. Pirmajā meklēšanas dienā ģimene nevienu neatrada.

Bet otrajā dienā notika brīnums. Tajā pašā vietā tajās pašās drēbēs radinieki atrada Niningu. Viņa gulēja bezsamaņā. Sieviete tika nogādāta tuvējā slimnīcā. Ārsti teica, ka sievietes stāvoklis ir ārkārtīgi smags, bet nav letāls. Viņi bija pārliecināti, ka sieviete dzīvos.

Lasi vēl: Taro: Izvēlieties kārti un saņemiet svarīgu padomu jūsu turpmākajai dzīvei

Kur viņa pazuda uz astoņpadsmit mēnešiem, nav skaidrs. Kas varēja notikt ar viņu un kur viņa atradās visu šo laiku, viņa varēs pateikt tikai pēc tam, kad būs atguvusi samaņu.

Daudzi uzskata, ka sieviete jūrā atsitusi galvu un zaudējusi atmiņu, taču laikam ejot iespējams sāka kaut ko atcerēties, tādēļ devās uz šo piekrasti. Daudzi uzskata, ka šī ir īsta mistika un iespējams viņai ”nāras” palīdzējušas. Katrā ziņā šis paliek noslēpumā tīts, taču radinieki ir ārkārtīgi pateicīgi Augstākajiem spēkiem!

Avots:

news

COMMENTS

Pievienot komentāru