Sieviete, kas pazuda okeānā, pēc 1,5 gadiem tika atrasta un šis atradums lika visiem nobālēt un palikt ar mutēm vaļā

Mēs dzīvojam racionālā pasaulē. Šķiet, ka viss ir piemērots loģiskam izskaidrojumam. Bet ir reizes, kad vienkārši nav iespējams izskaidrot to vai citu notikumu. Viens no tiem ir stāsts, kas notika ar Indonēzijas iedzīvotāju Niningu Sunarsihu.

Pirms pusotra gada 52 gadus veca sieviete nolēma atpūsties vienā no kūrortiem Java rietumos. Vienā ne pārāk skaistā dienā jūrā sākās šaušalīga vētra.

Tajā brīdī sieviete atradās pludmalē. Milzīgs vilnis ietriecās krastā un ieskaloja nelaimīgo sievieti atklātā jūrā. Viņa kliedza un sauca palīdzību, bet vētras dēļ neviens neuzdrošinājās viņu glābt.

Kad vētra nomierinājās, cilvēki sāka meklēt Niningu. Glābēji vairākas dienas pārmeklēja piekrasti. Bet viņi nevarēja atrast pazudušo sievieti. Tikai pēc septiņām nedēļām tika atrasts kāds cilvēka ķermenis. Sunarsiha radinieki tika izsaukti identificēšanai.

Neskatoties uz to, ka līķis bija sliktā stāvoklī, pazudušās sievietes radinieki stingri paziņoja, ka tā nav viņa. Niningu neviens cits nemeklēja. Glābēji secināja, ka viņas ķermenis ir kļuvis par barību jūras iemītniekiem.

 Lasi arī: Krievijā vīrietim pirmo reizi diagnosticē grūtniecību. Iedomājieties šī vīra acis, kad uzzin, ka jādodas pie ginekologa. Stāsts gan ir dziļāks

Šajā traģiskajā vietā lielākā daļa šo stāstu beidzās. Bet šim stāstam bija fantastisks turpinājums. Pusotru gadu pēc Sunarsiha pazušanas sākas īsta mistika.

 

Škir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru