Sievietes, no kurām gribas aizbēgt uz otru pasaules malu: īsti tirāni un vellatas

Vīrieši sauc sievietes par vājo dzimumu un cilvēces skaisto pusi. Bet diemžēl ne visas maigā dzimuma pārstāves ir tik vājas un brīnišķīgas kā gribētos stiprajam dzimumam.

Starp viņām ir sastopami īsti tirāni un vellatas, no kurām gribas bēgt pēc iespējas tālāk. Viņas nogalina vīriešos vēlmi veidot kopīgu laulību, jo ģimenes dzīve ar viņām nav izturama.

Histēriķe

Viņa pašu mazāko problēmu spēs pārvērst par milzīgu traģēdiju. Nepaiet ne diena, lai viņa nesarīkotu lielu skandālu, ko pavada kliedzieni, asaras un apvainojumi. Viņa bieži pilnībā nespēj kontrolēt savas emocijas.

Kā likums, ikdienas dzīvē viņa izskatās kā mierīga sieviete. Neviens bez viņas tuviniekiem nemaz nenojauš, kāda elle ir viņai dvēselē.

Viņa ir pilna ar kompleksiem, neatrisinātām problēmām, un viņa pilnīgi noteikti pati sevi nemīl. Nepārliecība par sevi padara viņas dzīvi neizturamu. Bet skandāli un histērijas padara trakus visus, kas atrodas viņai līdzās un nezina kā viņu nomierināt.

Sniega karaliene

No viņas tā vien nāk kā aukstums un vienaldzība. Viņa ir nepielūdzama un nesalaužama. Viņas dzīve ir sadalīta pa punktiem. Viņas ģimenē valda kara režīms. Attiecībā uz laulāto partneri viņas nemaz nedomā būt maiga, viņa ir auksta kā aisbergs. Romantika attiecībās viņai ir sveša.

Viņa necieš pat sarunas par mīlestību. Viņa ir gatava sev paciest blakus tikai tādu vīrieti, kurš bez ierunām viņai pakļausies un dzīvos pēc viņas likumiem un noteikumiem.

Visticamāk viņa tāda kļuva, jo bērnībā neizjuta vecāku mīlestību. Viņai ir svešas tādas lietas kā maigums un siltums. Viņa nezina, kas ir līdzcietība. Vīrietis, kurš iemīlēs šādu sievieti, protams, var mēģināt atkausēt viņas ledaino sirdi, bet cerēt uz lieliem panākumiem nav vērts.

Lasi vēl: Autovadītāju horoskops uz februāri; Kuriem labāk palikt mājās, bet kuri droši var braukt?

Hameleons

Šī dāma ir īsta aktrise. Viņa viegli maina masku atkarībā no situācijas. Darba kolektīvā vai draugu kompānijā viņa var izlikties gudra, dzīvespriecīga un labsirdīga meitene. Bet ģimenes lokā viņa pārvēršas par tirānu, kurš spējīgs pielietot jebkuras metodes, lai realizētu savus mērķus.

Pirmajā tikšanās reizē viņa var šķist nevainīga un vienkārša, kura pat mušai nenodarīs pāri. Vīrietim, kurš uzsāks attiecības ar tādu meiteni, jābūt stipram un ar gribasspēku apveltītam raksturam, jo savādāk viņš riskē nokļūt neapskaužamā stāvoklī. Iespaids, ka viņa noņēmusi masku un kļuvusi pati par sevi, var būt mānīgs.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru