Lai nāk gaisma! Kuras zodiaka zīmes 2019. gada februārī atvadīsies no melnās svītras?

Daudziem no mums februāris kļūst par kaut kā jauna un interesanta sākumu, un kopā ar jauno atnāk arī atbrīvošanās no negatīvā un problēmām.

Astrologi pārliecinoši apgalvo, ka februārī daudzi zodiaka zīmju pārstāvji iegūs labu iespēju īstenot savas ieceres un vēlēšanās, bet periods kopumā tiek apzīmēts kā labvēlīgs, jo neveiksmes paliks aiz muguras.

Auns

Auni beidzot varēs atbrīvoties no rāmja, kas viņus ierobežoja, kavēja un neļāva virzīties uz priekšu, neļaujot realizēties svarīgiem plāniem. Bet pašā īsākajā ziemas mēnesī visas problēmas pazudīs, un Auni varēs elpot ar pilnu krūti. Zvaigznes ir labvēlīgas Auniem un sola veiksmi finanšu jomā, kā arī interesantas pārmaiņas citās dzīves svērās.

Mežāzis

Ar februāra atnākšanu Mežāži varēs nodoties sapņiem un nodarboties ar patīkamām apcerēm par mīlas lietām, jo šajā laikā viņiem būs laba iespēja ieviest kārtību savā privātajā dzīvē.

Mežāžu jūtas kļūs daudz noteiktākas un skaidrākas, un tas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji viegli tiks galā ar trauksmi un briesmām. Zvaigznes sola veiksmi arī mīlas lietās. Šajā periodā Mežāžiem ir visas iespējas kļūt bagātiem un izmainīt savu dzīvi uz labāku pusi.

Svari

Nepatikšanas, kuras vajāja Svarus iepriekš diezgan ilgu periodu beidzot pazudīs. Un jau februāra vidū Svari kļūs pārliecināti un priecīgi, kam sekos stabilitāte un garīgs pacēlums.

Jau pirmajās pavasara dienās Svari varēs izbaudīt dzīvi pilnā mērā, nepievēršot uzmanību sīkām problēmām.

Strēlnieks

Strēlnieki februārī būs veiksmes un zvaigžņu mīluļi. Viņiem iestāsies “salds” periods, kad varēs aizmirst par visām neveiksmēm un problēmām.

Negatīvi un nevēlami cilvēki no tuvas Strēlnieku apkārtnes pazudīs no viņu redzesloka, kas ļoti iepriecinās šīs zodiaka zīmes pārstāvjus. Astrologi sola Strēlniekiem februārī daudz iemeslu priekam.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru