Šīm zvaigznāju zīmēm marts sola grandiozus pavērsienus un svarīgus notikumus. Lūko – varbūt arī tu būsi veiksminieku pulkā!

Fortūnas ritenis periodiski izvēlas likteņa lutekļus, kuri spēs tikt galā ar jebkuru šķērsli. Nosauktas zvaigznāju zīmes, kuru pārstāvjiem 2021.gada marts būs visveiksmīgākais..

Ja nepalaidīsi garām labvēlīgos mirkļus, tad jau pirmajā pavasara mēnesī varēsi īstenot savas lolotākās vēlmes un mērķus.

Lūk, kurām īpaši paveiksies 2021. gada martā!

Vērsis

Prognozē jaunas perspektīvas šīs zīmes pārstāvjiem. Ja tās izmantosi, varēsi ne tikai uzlabot savu finansiālo stāvokli, bet arī nostiprināt savas pozīcijas, kāpjot pa karjeras kāpnēm.

Lasi arī: Dāma uz kāzām ieradās kleitā, kas aizēnoja līgavu un izraisīja sašutumu sociālajos tīklos. Tāda negantniece!

Prognozē jaunas perspektīvas šīs zīmē dzimušajiem. Ja tās liksi lietā, varēsi ne tikai uzlabot savu finansiālo stāvokli, bet arī nostiprināt pozīcijas, kāpjot pa karjeras kāpnēm.

Sapņu darbs šķitīs visnotaļ sasniedzams. Tev vienkārši jānotic saviem spēkiem un iespējām. Tajā pašā laikā neaizmirsti, ka nepieliekot pūles, zelta zivtiņu nomakšķerēt neizdosies.

Vientuļie Vērša zvaigznāja pārstāvji spēs izmainīt ierasto personisko dzīvesveidu. Ja viņi izrādīs iniciatīvu, izdosies izveidot patīkamus kontaktus.

Jaunava

Pirmais pavasara mēnesis šīs zīmes pārstāvjiem sagādās patīkamu pārsteigumu. Planētu stāvoklis veicinās karjeras izaugsmi. Ja martā tu nelaidīsi garām iespēju “noķert veiksmi aiz astes”, tad nākamajos mēnešos varēsi baudīt finansiālu stabilitāti.

Personīgās attiecības var būt neviennozīmīgas. Iesaka partneriem meklēt kopīgas aktivitātes. Šāda taktika palīdzēs jums tuvināties un atrast papildu kontaktpunktus.

Jaunavas zvaigznāja vientuļajiem pārstāvjiem būs iespēja jēgpilni baudīt vienatni. Šādi laiks netiks izniekots, jo galu galā ir daudz pašattīstības veidu, kurus var lieliski īstenot arī bez partnera.

 

Vēzis

Diez vai pirmais pavasara mēnesis paies mierīgā un rāmā gaisotnē. Veiksme uzsmaidīs tiem Vēža zīmes pārstāvjiem, kuri nesēdēs rokas klēpī salikuši. Labumu sāks sniegt jebkura veida darbība, kas attiecas gan uz materiālo, gan garīgo dzīves pusi.

Notikumi, kas norisināsies martā ar dažādiem laika intervāliem, kļūs par iemeslu vairāku dzīves pozīciju pārskatīšanai. Tas nāks par labu un ļaus noteikt turpmākās izaugsmes virzienus.

Ģimene kļūs par atbalstu un uzticamu aizmuguri. Tieši ģimenē tu varēsi atrast gan atbalstu un mieru, gan enerģijas pieplūdumu. Ja tu cītīgi strādā darba dienās, nedēļas nogali labāk pavadīt kopā ar mīļajiem. Šāda taktika palīdzēs tev saglabāt dvēseles harmoniju.

Lasi vēl: Viduseiropā, ieskaitot Latviju ir gaidāms anomāls pavasaris. Sinoptiķi lūk, ko mums prognozē!

Lauva

Visums sniegs šīs zīmes pārstāvjiem iespēju izmantot savu potenciālu. Oratoriskas prasmes, erudīcijas un radošuma demonstrēšana piesaistīs vajadzīgo cilvēku uzmanību.

Panākumi liela mēroga projektos vai sarežģītās lietās kļūs par stimulu jaunu virsotņu sasniegšanai. Tas būs lielisks veids, kā vairot savu pašapziņu.

Vientuļajiem Lauvas zīmē dzimušajiem nebūs garlaicīgi, jo viņi izveidos kontaktus ar ļoti interesantiem cilvēkiem. Pastāv iespēja, ka cieša draudzība var pāraugt par kaut ko vairāk. Galvenais – nepazaudēt galvu no spēcīgajām emocijām un jūtām.

 

Arī interesanti: Horoskops no Pāvela Globas 2021. gadam visām zodiaka zīmēm! SPIED ŠEIT, lai lasītu vairāk!

Avots: rsute

COMMENTS

Pievienot komentāru