Viduseiropā, ieskaitot Latviju ir gaidāms anomāls pavasaris. Sinoptiķi lūk, ko mums prognozē!

Prognoze pārsteidz!

Tautas sinoptiķis Leonīds Gorbans saka, ka šogad pavasaris Viduseiropā atnāks vēlu un būs ļoti anomāls. Speciālists sacīja, ka 2021. gads pēc Brjusova kalendāra klasifikācijas ir Saturna gads.

Kopumā ir 7 klasifikācijas. Piemēram, 2020. gads bija Mēness gads, un 2022. gads būs Jupitera gads. Turklāt ir arī Venēras, Marsa, Merkurija un Saules gadi.

Laiks ir atkarīgs no tā. Saturna gadu raksturo pavasara beigas, mitras un vēsas vasaras, nepacietīgs rudens un ziemas sākums. “Pavasaris ir auksts, koki zied vēlu, zāle aug lēnām.

Vasaras nav karstas, ar vējiem un lietavām, bet jūnijs ir silts, rudens ir auksts un ar lietavām. Ziema ir ilga, ar spēcīgām salnām,” skaidroja sinoptiķis.

Gorbans piebilda, ka marta pirmajā pusē Viduseiropieši, tostarp arī latvieši var sagaidīt nokrišņus, proti, sniegu un lietu, un otrajā pusē būs siltāks.

Lasi vēl: “Aizkustinoši līdz asarām! Šādi eņģeļi dzied debesīs”: cilvēki apbrīnoja dvīņu reakciju uz mātes šūpuļdziesmu (VIDEO)

Tomēr maijs ar siltumu neiepriecinās, būs auksts. Sinoptiķis ir pārliecināts, ka īsts pavasaris valstīs ienāks aprīļa beigās, taču vēlāk ir iespējama lietus un temperatūras pazemināšanās. Maijs tiks atzīmēts arī ar “temperatūras svārstībām”.

Avots: news

COMMENTS

Pievienot komentāru