Leģendārās Vangas prognoze: jau pēc pāris desmitgadēm Eiropā valdīs kas daudz spēcīgāks par mums, bet vēlāk iestāsies robotu ēra

Viena no pasaulē pazīstāmākajām gaišreģēm, neredzīgā bulgāriete Vanga, kas aizgāja mūžībā jau pirms 25 gadiem, joprojām pārsteidz ar savām prognozēm. Neticami, bet izrādās, ka viņa nākusi klajā ar pareģojumiem attiecībā uz cilvēces attīstību līdz pat 5600.gadam!

 

Kāds ir Vangas dzīvesstāsts

Saskaņā ar leģendu viesuļvētras laikā meiteni Vangeliju Pandevu Gušterovu (Vangu) sagrāba vējš un aizmeta simts metru attālumā no ceļa. Bērns tika atrasts vēlu vakarā zem koku zariem, bet viņas acis bija pilnas ar smiltīm. Vangas ģimene, kas dzīvoja nabadzībā, nespēja nodrošināt 12 gadus vecās pusaudzes ārstēšanu, un meitene palika akla.

Viņas unikālās spējas tika atklātas pirms Otrā pasaules kara, kad viņai vispirms izdevās sevi dziedināt no letālas slimības, bet pēc tam sākt palīdzēt citiem cilvēkiem, tos ārstējot un paredzot viņu likteni. Ziņas par ārkārtīgi spējīgo dziednieci izplatījās, un pie viņas sāka plūst ļaudis no visas pasaules.

 

Vangas pareģojumi, kas ir piepildījušies

Kad Vanga paredzēja, ka Barenca jūrā manevru laikā nogrims Krievijas jūras spēku lepnums zemūdene “Kursk” un paņems līdzi daudzu cilvēku dzīvību, daži par šo pareģojumu vīpsnāja, paužot, ka Centrālā Melnzemes ekokomiskā rajona pilsētu Kursku nekas nespēj “aizskalot”. Bet izrādās, ka pareģojums nebija par pilsētu.

Lasi vēl: Šīs būs jūnija grūtākās un smagākās dienas: neko svarīgu neieplānojiet un pavadiet šīs dienas klusībā

Par šausmām visai planētai katastrofa notika 2000.gada augustā, kad zemūdenē “Kursk” gāja bojā 118 cilvēki. 154 metrus garo zemūdeni uzskatīja par nenogremdējamu, jo tai bija dubults korpuss, kam vajadzēja izturēt ūdens spiedienu pat 1000 metru dziļumā.

Daudzas no Vangas prognozēm, jau ir piepildījušās: Padomju Savienības sabrukums, “tērauda putni”, kas ietriecās Dvīņu torņos Ņujorkā, un daudz kas cits.

Ko vēl Vanga pareģoja

1942. gadā Vanga nosauca precīzu Bulgārijas cara III nāves datumu, kurš saskaņā ar viņas prognozi nākamajā gadā nomira no sirdslēkmes.

1952. gadā viņa paziņoja, ka Staļins nomirs nākamā gada martā. Un tā tas arī notika.

1969. gadā viņa paredzēja, ka indiešu premjerministre Indira Gandija nāves brīdī būs ģērbusies oranžā un dzeltenā kleita. Kad politiķei 1984. gadā uzbruka divi viņas apsargi, viņa bija tieši tādā tērpā.

1981. gadā, kad pārraidīja prinča Čārlza un Diānas kāzu ceremoniju, Vanga pareģoja, ka princese ies bojā autoavārijā, gadu pēc tam, kad no dzīves atvadīsies pati gaišreģe. Vanga nomira 1996.gada augustā, bet Diāna – 1997. gada augustā.

1989. gadā ekstrasense nāca klajā ar pareģojum ASV: “Brāļi kritīs, dzeloņu putnu sagrauti”. 2001. gada 11. septembra traģēdiju, kad teroristi ar lidmašīnām ietriecās Ņujorkas Dvīņu torņos, joprojām atceras visa cilvēce. Vangai nepatika arī skaitļu kombinācija, kuru viņa sauca par “divnieku dienu”.

Pēc viņas domām, skaitļi 22.02.2020 vēl ilgi paliks cilvēces vēsturē. Pagājušā gada februārī koronavīruss COVID-19 sāka izplatīties visā pasaulē, un mēs noteikti to ilgi neaizmirsīsim. Tiesa, gaišreģe gaidīja “noteiktu slimību” no Āfrikas, bet tā pie mums ieradās no Ķīnas.

Lasi arī: Ceriņu ziedēšanas laiks īsti svētki: bet vai drīkst vai nedrīkst tos lauzt? Šeit tev būs daudz jauna ko izlasīt

Bet – nepiepildījās bulgāru dziednieces vīzijas, ka 2010.gada sākumā pasaulē izcelsies četru gadu ilgs karš, ka 2008. gadā tiks izgudrotas zāles pret vēzi, bet pasaules gals iestāsies 1994. gadā, kad viņa paziņoja “tur, kur bija karsti, kļūs auksti, daudzi dzīvnieki izmirs”. Interesanti, ka bulgāriete ir spējusi paredzēt nākotni līdz pat 5600 gadam.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu Vangas prognozes tuvākai nākotnei

COMMENTS

  • <cite class="fn">dzo</cite>

    Kurš vēl tam tic?Tagad katrs savos teicienos atsaucas uz Vangu.Smiekli nāk!

  • […] Lasi vēl: Leģendārās Vangas prognoze: jau pēc pāris desmitgadēm Eiropā valdīs kas daudz spēcīgāks p… […]

  • <cite class="fn">hmm</cite>

    šajos “vangas pareģojumos” fascinē tas, ka visos tamlīdzīgos rakstos ir kaut kas atreferēts, atvemts no kaut kā, bet nevienā rakstā nav atsauce uz oriģinālu. Rodas sajūta, ka katrs pievelk šādu pareģojumu patreizējiem vai paredzamiem notikumiem nākotnē. Tātad, rakstā tiek apgalvots, ka ir pareģojums, ka 2021. gadā iedzīvotāju skaits strauji samazināsies (pandēmija) un būs glābējvalsts (vakcīnas)…

    Un tagad, lūdzami, cienījamie raksta autori, žurnālisti, lūdzu ielieciet atsauci uz autentiskiem Vangas pareģojumiem. Ideāli, kāds pdf raksta arhīvs, kas būtu publicēts sen, sen pirms visām pandēmijām u.c. globālām katastrofām. Kur Vangas pareģojumi būtu uzrakstīti melns uz balta un netiktu pievilkti klāt pēc vajadzības.

    Varbūt kāds var atrast autentisku interneta vietni vai vēl labāk, kādu vecu publikāciju no ~90 gadiem ar pareģojumiem (atceros, kaut kur sen, sen atpakaļ kaut kādā laikrakstā bija publicēti hronoloģiskā secībā vairāki, ja ne visi, pareģojumi… Jo diezgan skeptiski izturos pret to, ka šāds precīzs pareģojums, tieši par 2021. gadu, pastāv.

    Lūdzu, tad ieliekam saiti, kurā ir publicēti šie pareģojumi un nevis bezjēdzīgas atsauces uz līdzīgiem rakstiem svešvalodās, bet pirmavotu, kur šie pareģojumi ir uzrakstīti NESAGROZĪTI!

Pievienot komentāru