Slavena melnā ragana paziņo satraucošus jaunumus, kas mūs sagaida 2020. gadā. 2019. gads ir noslēdzis ”melno svītru”

Aļona Poļina, kas vada Krievijas spēcīgāko raganu impēriju (tā sevi dēvē vairāki desmiti sieviešu, kuras nodarbojas ar pārdabisko pesteļošanu), nākusi klajā ar prognozi, ka 2020.gadā visā pasaulē būšot gaidāmas vērā ņemamas pārmaiņas varas jomā un cilvēki sākšot citādi vērtēt notiekošo.

“Jupiters ietekmēs visu pasauli. Mēs [krievu raganas] paredzam lielas varas izmaiņas visās valstīs. Tas noteikti nenozīmē, ka mainīsies valstu vadītāji, tas nozīmē, ka mūs sagaida nopietnas pārmaiņas visdažādākajās jomās. Parādīsies jauni, ļoti svarīgi likumi, tostarp tādi, kas attiecas uz izglītību un citām nozīmīgām jomām. Mēs varam teikt, ka 2020.gadā mainīsies mūsu pasaules redzējums, un šis process aptvers visas valstis,” Poļinas teikto citēriafan.ru.

Numeroloģiskā prognoze: par ko liecina divi divnieki

No numeroloģijas viedokļa divi divnieki gada skaitlī (2020) liecina, ka gads būs lielisks visam, kas saistīts ar partnerību, – kāzām, attiecību veidošanu, bērnu dzimšanu, lietišķajām partnerattiecībām, biznesa paplašināšanu un tā tālāk.

Lai gan gaidāmas pārmaiņas, 2020. gads būšot salīdzinoši stabils – atelpas un plānu veidošanas laiks pirms 2021.gada, kad pasauli uz priekšu virzīs daudz spēcīgāks “dzinējs”.

2019.gads noslēdz ciklu, kad cilvēks saņēma pēc nopelniem. Un 2020. gads aizsāk jaunu ciklu, kad mēs no jauna būvējam to, ko saņemsim tad, kad sāksies nākamais atskaites punkts, stāsta Krievijas virsragana.

Ko sola Baltā metāla žurka

Aplūkosim šo gadu no ķīniešu kalendāra viedokļa, no kura jau sen vadāmiesdaudzos svarīgos aspektos. Atgādināsim, ka 2020. gads paies Baltās metāla žurkas zīmē.

Baltā metāla žurka ir ļoti svarīga ķīniešu zodiaka zīme. Pirmkārt, Žurka simbolizē auglību, kas nozīmē, ka šogad dzims daudz bērnu (uz to norāda arī numeroloģiskā prognoze).

Turklāt no ķīniešu kalendāra viedokļa šogad cilvēki aktīvi īstenos savus mērķus. Žurka vienmēr rīkojas gudri un viltīgi.

Lasi vēl: Jaunais 2020. gads: kā rotāt māju, lai piesaistītu labklājību. Astrologu padomi

Saskaņā ar ķīniešu mitoloģiju žurka, lai kļūtu par pirmo, šķērsoja upi cita dzīvnieka mugurā – tas viņai palīdzēja apsteigt visus un kļūt par 12 gadu cikla pirmo zīmi. Tas liek domāt, ka Žurka ir ļoti viltīga. Tāpēc es akcentēju, ka Jaunajā gadā viltība, apdomība, nosvērtība ir ļoti svarīgas īpašības  – tās nepieciešamas, lai veidotu savu nākotni.

Gada metāls

Atgādināšu, ka 2020. gada stihija ir metāls. Tās ir lieliskas ziņas! Metāls šogad piesaistīs milzīgu enerģijas daudzumu. Noteikti nēsā metāla rotaslietas. Vispiemērotākais metāls ir sudrabs,un būs uzteicami, ja kādu sudrablietiņu nēsāsi pastāvīgi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru