Zodiaka zīmes, kuras šogad noteikti satiks savu otro pusīti un izveidos stipru ģimeni

2020.gads visiem būs diezgan labvēlīgs laiks personiskajā dzīvē un jaunu attiecību veidošanā. Taču starp visām zodiaka zīmēm zvaigznes īpaši apbalvos tikai četras. 

Vērsis

Vēršiem šis gads nesīs daudz pozitīvu notikumu. Piemēram, tie, kuri nesen izšķīrās vai pārtrauca ciešas mīlas attiecības, noteikti samierināsies un šī atjaunotā savienība būs daudz spēcīgāka nekā iepriekšējā. Vēršiem vispiemērotākie partneri jāmeklē starp Jaunavām, Mežāžiem un Skorpioniem. No attiecībām ar Lauvu un Ūdensvīru labāk izvairīties. Bet 2020. gada nogalē ir iespējamas romantiskas attiecības ar Dvīņiem un Strēlnieku.

Dvīņi

Šogad Dvīņiem paveiksies satikt piemērotu partneri ciešām attiecībām vai pat laulības noslēgšanai. Taču iespējami arī īslaicīgi romantiski piedzīvojumi ar tādiem aizrautīgiem zodiaka zīmju pārstāvjiem kā Skorpions un Zivis. Savukārt ar Mežāzi Dvīņiem būs iespēja izveidot ilglaicīgas un daudzsološas ģimenes attiecības.

Lauva

2020.gadā Lauvām veiksies vairāk nekā pārējām zodiaka zīmēm. Tie, kas jau ir attiecībās, piedzīvos jaunu emocionālu uzplaukumu. Arī vientuļajiem liktenis sagatavojis pārsteigumu – viņi noteikti satiks savu otro pusīti. Kaislība un dedzība, kas raksturīga Lauvām, pastāvīgi “darīs savu darbu”, piesaistot viņiem pretējā dzimuma pārstāvjus kā magnēts. Auns, Dvīņi, Svari un Strēlnieks – šogad tie ir piemērotākie Lauvas partneri.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru